Sökalternativ

Active Ski Travel

Active Ski Travel är en researrangör som i huvudsak arrangerar paketresor till både Skandinavien, Alperna, Pyrenéerna, Japan, Kanada och andra berg i östra Europa. Active Ski har en inriktning mot offpist, men vårt utbud riktar sig till alla typer av skidåkare. För oss är det väldigt viktigt att de orter som vi åker till kan erbjuda skidåkning på en nivå som passar alla. Vår strävan är att ha skidresor för alla typer av plånböcker, från prisvärda Kittelfjällpaket till resepaket i Japan, Kanada till unika Offpistresor i Europa där guider för offpiståkning ingår under hela resan.

Vi vill ge upplevelser för livet och vi sätter skidåkningen och den personliga servicen i centrum. Samtidigt är det av stor vikt för oss att prislappen på produkten är under marknadens i helhet.

Konferens- och gruppresor

Active Ski Travel skräddarsyr resor till grupper. Vi har arrangerat en mängd lyckade grupp- och företagsresor och vi vet vad som krävs för en lyckad skidresa.

Finns det något bättre sätt att kombinera konferensen med än skidåkning? Vi har nöjda kunder från såväl det lilla familjeföretaget till företag som abonnerar hela skidanläggningar samt även grupper som idrottsföreningen på företaget eller det stora kompisgänget .

Beställ gärna en offert från oss, ni blir inte besvikna.

Klicka här för att gå till Active Ski's hemsida

OBS! Texten ovan är en presentation av företaget skriven av Active Ski själva.