Sökalternativ

Active Ski Travel

Active Ski Travel är en researrangör som i huvudsak arrangerar paketresor till några väl valda europeiska skidanläggningar. Active Ski har en inriktning mot offpist, men vårt utbud riktar sig till alla typer av skidåkare. För oss är det väldigt viktigt att de orter som vi åker till kan erbjuda skidåkning på en nivå som passar alla. Vår strävan är att ha skidresor för alla typer av plånböcker, från prisvärda Kittelfjällpaket till exklusiva heliski-arrangemang på Kebnekaise.

På våra resor erbjuds man stora möjligheter till en aktiv skidåkning. Den som vill kan komplettera sin resa med offpiststclinic, offpistguidning, topptur eller heliski i en fjällmiljö som är oexploaterad och fantastiskt vacker. Allt för att kunna få ut det "där" extra av skidresan.

Vi vill ge upplevelser för livet och vi sätter skidåkningen och den personliga servicen i centrum. Samtidigt är det av stor vikt för oss att prislappen på produkten är under marknadens i helhet. På alla våra resor finns en Active Ski-guide som gör allt för att du ska få en så lyckad skidresa som möjligt.
Active Ski Travel ägs och drivs av skidåkare och vi vet vad som krävs för en lyckad skidresa.

Konferens- och gruppresor

Active Ski Travel är specialister på att skräddarsy resor till grupper. Vi har arrangerat en mängd lyckade gruppresor och vi vet vad som krävs för en lyckad skidresa.

Finns det något bättre sätt att kombinera konferensen med än skidåkning? Varva diskussioner och powerpoint-presentationer med lössnö och heli-ski. Avsluta arbetsdagen med en glühwein på afterskin. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi sedan er konferensresa. Vi har nöjda kunder från såväl storföretag som från mindre familjeföretag.

Beställ gärna en offert från oss, ni blir inte besvikna.

Klicka här för att gå till Active Ski's hemsida