Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Active Ski Travel

Active Ski Travel är en researrangör som i huvudsak arrangerar paketresor till både Skandinavien, Alperna, Pyrenéerna, Japan, Kanada och andra berg i östra Europa. Active Ski har en inriktning mot offpist, men vårt utbud riktar sig till alla typer av skidåkare. För oss är det väldigt viktigt att de orter som vi åker till kan erbjuda skidåkning på en nivå som passar alla. Vår strävan är att ha skidresor för alla typer av plånböcker, från prisvärda Kittelfjällpaket till resepaket i Japan, Kanada till unika Offpistresor i Europa där guider för offpiståkning ingår under hela resan.

Vi vill ge upplevelser för livet och vi sätter skidåkningen och den personliga servicen i centrum. Samtidigt är det av stor vikt för oss att prislappen på produkten är under marknadens i helhet.

Konferens- och gruppresor

Active Ski Travel skräddarsyr resor till grupper. Vi har arrangerat en mängd lyckade grupp- och företagsresor och vi vet vad som krävs för en lyckad skidresa.

Finns det något bättre sätt att kombinera konferensen med än skidåkning? Vi har nöjda kunder från såväl det lilla familjeföretaget till företag som abonnerar hela skidanläggningar samt även grupper som idrottsföreningen på företaget eller det stora kompisgänget .

Beställ gärna en offert från oss, ni blir inte besvikna.

Klicka här för att gå till Active Ski's hemsida

OBS! Texten ovan är en presentation av företaget skriven av Active Ski själva.