Sökalternativ

Samoëns, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Samoëns, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Samoëns ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Samoëns har 16 liftar och totalt 29 pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1660 meter. Säsongen för skidåkning i Samoëns är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Samoëns 46 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Samoëns ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 51 respektive 82 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Samoëns ligger Morillon.

Skidområden Samoëns är del av

Samoëns ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Samoëns

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Samoëns här

Skidskola i Samoëns

Om ni är ute efter att boka skidskola i Samoëns kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Samoëns här

Hotell & boende i Samoëns

Hos oss hittar ni totalt 411 hotell, lägenheter och stugor/hus i Samoëns.
331 boendealternativ
Pris/natt från: 517 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 421 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 517 kr
33 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 1276 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 2328 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns