Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

STS Alpresor

STS Alpresor är Sveriges största och mest välkända skidresearrangör och anordnar skidresor till USA och Alperna (Frankrike, Italien, Österrike). Snögaranti lämnas på samtliga resmål!

Nyheter skidsäsongen 2022/2023 hos STS Alpresor

Till skidsäsongen 2022/2023 har man lagt till Ischgl, Champoluc samt Madonna di Campiglio till sitt utbud i Alperna. Franska Serre Chevalier har dock försvunnit.

Jobba i Alperna hos STS Alpresor

Är ni intresserade av att jobba som reseledare eller skidinstruktör i Alperna för STS Alpresor? Ni kan då gå deras utbildning för att kvalificera er för att arbeta hos dem, mer om utbildningen här.