Sökalternativ

Kitzbühel, Österrike

Kitzbühel ligger i härliga Österrike och är känt för sina vackra berg, goda snötillgång och mängder med aktiviteter i och utanför backen. Många känner igen Kitzbühel på grund av sin berömda störtloppsbana, i regel en del av den alpina världscupen i januari. Bara en halvmil härifrån ligger välkända Kirchberg från Sällskapsresan 2 - Snowroller!

Kitzbühel är ett stort skidområde med över 15 mil pister och ca 55 liftar. Det finns gott om backar för alla i sällskapet. Ett av ortens mest kända åk är Hahnenkamm, som du måste prova på om du är en duktig åkare!

Om ni blir sugna på att aktivera er utanför backen eller njuta av god mat, så är Kitzbühel ett paradis. En stor frusen sjö, Schwarzersee, bjuder på mängder med vintersport som skridskoåkning och curling. Det finns även rodelbana.
Vill ni stanna inomhus kan ni värma er på ett spa, basta eller bada, eller klättra på inomhusväggen. Ett besök på Mercedes-Benz Sportpark garanterar en rolig dag eller eftermiddag!

Ät gott på kvällen på någon av ortens restauranger eller njut av solen, snön och vyerna på någon av de många restaurangerna i skidmassivet.

Resa till Kitzbühel

Det är närmast att flyga till Salzburg eller Innsbruck och sedan resa vidare med buss eller bil. München kan också vara ett alternativ.

Hyr utrustning i Kitzbühel

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Kitzbühel? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Kitzbühel.

Boka skidutrustningen online i Kitzbühel här

Hotell & boende i Kitzbühel

Hos oss hittar ni totalt 297 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kitzbühel.
181 boendealternativ
Pris/natt från: 420 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 737 kr
57 boendealternativ
Pris/natt från: 726 kr
46 boendealternativ
Pris/natt från: 1140 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 13845 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Kitzbühel