Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kitzbühel, Österrike

Kitzbühel ligger i härliga Österrike och är känt för sina vackra berg, goda snötillgång och mängder med aktiviteter i och utanför backen. Många känner igen Kitzbühel på grund av sin berömda störtloppsbacke, i regel en del av den alpina världscupen i januari.

Detta är också som en av världens äldsta skidorter där man började åka skidor redan på 1800-talet.

Kitzbühel är ett stort skidområde som kallas KitzSki och har över 18 mil pister och 58 liftar och skidsystemet är sammankopplat med grannbyn Kirchberg. Det finns gott om backar för alla i sällskapet. Ett av ortens mest kända åk är Hahnenkamm, där också de berömda störtloppstävlingarna hålls, som du måste prova på om du är en duktig åkare!

Kitzbühel passar även för längdskidåkare

Om ni eller någon i ert resesällskap föredrar att åka längdskidåkning har Kitzbühel också mycket att erbjuda då den räknas som en av de bästa skidorter med möjlighet till detta, totalt finns runt 120 kilometer preparerade spår i regionen.

Gott om andra aktiviteter än skidåkning

Om ni blir sugna på att aktivera er utanför backen eller njuta av god mat, så är Kitzbühel ett paradis. En stor frusen sjö, Schwarzersee, bjuder på mängder med vintersport som skridskoåkning och curling. Det finns även rodelbana.

Vill ni stanna inomhus kan ni värma er på ett spa, basta eller bada, eller klättra på inomhusväggen. Ett besök på Mercedes-Benz Sportpark garanterar en rolig dag eller eftermiddag!

Ät gott på kvällen på någon av ortens restauranger eller njut av solen, snön och vyerna på någon av de många restaurangerna i skidmassivet.

Resa till Kitzbühel

Det är närmast att flyga till Salzburg eller Innsbruck och sedan resa vidare med buss, tåg eller bil. München kan också vara ett alternativ. Läs mer om flygplatser och transferalternativ för Kitzbühel i vår FAQ.

Vanliga frågor och svar om Kitzbühel

Läs svaret på 8 vanliga frågor som folk brukar ställa om Kitzbühel, bland annat:

Byar i närheten av Kitzbühel

I närheten av Kitzbühel med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Mittersill som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Kitzbühel.

Hyr skidutrustning i Kitzbühel

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Kitzbühel? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Kitzbühel.

Boka skidutrustningen online i Kitzbühel här

Skidskola i Kitzbühel

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Kitzbühel. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 61 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Kitzbühel här

Hotell & boende i Kitzbühel

Hos oss hittar ni totalt 264 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kitzbühel.
219 boendealternativ
Pris/natt från: 472 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 829 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 941 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 1272 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 15571 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Kitzbühel

SnowTrex