Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kirchberg, Österrike

Kirchberg, eller ”Kirchan” som Stig Helmer reste till i Sällskapsresan 2 - Snowroller är faktiskt en lika vacker plats i verkligheten som i filmen.

Vill man spendera sin skidsemester på en av de mest vackra platserna i Alperna där man även har ett stort skidområde att utforska är det förmodligen Kirchberg man ska åka till. Skidresor till Kirchberg är populära och det är lätt att förstå varför. Denna ort är en av de tre orter som tillsammans binder ihop de två stora skidområdena SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental och Kitzbühel-Kirchberg. Numera kan man alltså utnyttja hela detta system med liftkortet kallat Kitzbüheler Alpen AllStarCard.

All sorts åkning för alla

I Kirchberg kan man njuta av all sorts åkning. Det spelar ingen roll om man är ute efter lättare nybörjarbackar eller riktigt kluriga svarta pister. Är man på skidsemester i Kirchberg behöver man inte välja. Att detta område i Alperna blivit så populärt är inte svårt att förstå när man väl provat på att åka här. Eftersom de flesta backarna dessutom vetter mot norr smälter den snön som faller inte lika fort. Alltså är detta ett mycket snösäkert ställe att spendera sin skidsemester på.

Är det längdskidåkning man är ute efter på sin skidresa i Kirchberg finns det många bra spår att åka i. Man kan även ägna sig åt andra aktiviteter i snön såsom kälkåkning och vandring. Kirchberg passar både familjer, par och de som reser på egen hand då utbudet är riktat till alla olika åldersgrupper och intressen.

Olika sätt att bo

När det gäller skidresor till Kirchberg behöver man inte oroa sig för att hitta passande boende. Här finner man allt från stugor till lyxhotell så att hitta ett boende som passar ens behov perfekt är inte svårt. Även bed and breakfast och lägenheter finns att tillgå. Har man med sig hela familjen på sin skidresa till Kirchberg kan det vara en bra idé att hyra en stuga eller lägenhet där man har alla bekvämligheter till hands. Vill man däremot ha mer service och verkligen känna att man är på semester kanske ett hotell passar bättre.

Åk hit!

Vill man spendera sin skidsemester i Kirchberg är det bara att boka, då det inte är särskilt svårt att ta sig hit. Det finns tre flygplatser att välja mellan: Innsbruck, Salzburg och München. Därifrån kan man sedan ta sig till Kirchberg med transferbuss eller vanlig buss. Att hyra bil och köra från flygplatsen är ett annat smidigt alternativ.

Hyr skidutrustning i Kirchberg

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Kirchberg? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Kirchberg.

Boka skidutrustningen online i Kirchberg här

Skidskola i Kirchberg

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Kirchberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 20 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Kirchberg här

Hotell & boende i Kirchberg

Hos oss hittar ni totalt 265 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kirchberg.
216 boendealternativ
Pris/natt från: 366 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 418 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 1323 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Kirchberg