Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni tycker att ni känner igen namnet Kirchberg kan det vara för att det är namnet på skidorten som Stig Helmer och hans vänner åkte till i filmen Sällskapsresan 2 - Snowroller. Det var dock en påhittad skidort med identiskt namn i Schweiz, inspelad i schweiziska Verbier, men det betyder inte att Kirchberg inte är fantastisk skidort att åka på skidresa till.

Vill man spendera sin skidsemester på en av de mest vackra platserna i Alperna där man även har ett stort skidområde att utforska är det förmodligen Kirchberg man ska åka till. Skidresor till Kirchberg är populära och det är lätt att förstå varför. Denna ort är en av de tre orter som tillsammans binder ihop de två stora skidområdena Ski Welt och Kitzbühel-Kirchberg. Numera kan man alltså utnyttja hela detta system med liftkortet kallat Kitzbüheler Alpen SuperSkiCard.

All sorts åkning för alla

I Kirchberg kan man njuta av all sorts åkning. Det spelar ingen roll om man är ute efter lättare nybörjarbackar eller riktigt kluriga svarta pister. Är man på skidsemester i Kirchberg behöver man inte välja. Att detta område i Alperna blivit så populärt är inte svårt att förstå när man väl provat på att åka här. Eftersom de flesta backarna dessutom vetter mot norr smälter den snön som faller inte lika fort. Alltså är detta ett mycket snösäkert ställe att spendera sin skidsemester på.

Är det längdskidåkning man är ute efter på sin skidresa i Kirchberg finns det många bra spår att åka i. Man kan även ägna sig åt andra aktiviteter i snön såsom kälkåkning och vandring. Kirchberg passar både familjer, par och de som reser på egen hand då utbudet är riktat till alla olika åldersgrupper och intressen.

Olika sätt att bo

När det gäller skidresor till Kirchberg behöver man inte oroa sig för att hitta passande boende. Här finner man allt från stugor till lyxhotell så att hitta ett boende som passar ens behov perfekt är inte svårt. Även bed and breakfast och lägenheter finns att tillgå. Har man med sig hela familjen på sin skidresa till Kirchberg kan det vara en bra idé att hyra en stuga eller lägenhet där man har alla bekvämligheter till hands. Vill man däremot ha mer service och verkligen känna att man är på semester kanske ett hotell passar bättre.

Hur ni tar er till Kirchberg

Vill man spendera sin skidsemester i Kirchberg är det bara att boka, då det inte är särskilt svårt att ta sig hit. Det finns tre flygplatser att välja mellan: Innsbruck, Salzburg och München. Därifrån kan man sedan ta sig till Kirchberg med transferbuss eller vanlig buss. Att hyra bil och köra från flygplatsen är ett annat smidigt alternativ.

Hyr skidutrustning

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Kirchberg? Boka utrustningen online och spara både pengar och besvär.

Mer om skidhyra i Kirchberg

Skidskolor

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Kirchberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 24 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Kirchberg här

Restauranger

Det finns 45 restauranger i Kirchberg och 23 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 226 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kirchberg.
187 boenden
Pris/natt från:
364 kr
19 boenden
Pris/natt från:
727 kr
20 boenden
Pris/natt från:
912 kr

Vi arrangerar skidresor till Kirchberg