Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nortlander

Nortlander erbjuder Skandinaviens bredaste utbud på skidresor till Alperna med resor till 25 skidorter i Frankrike, Österrike och Italien . Nortlander strävar efter att skapa de bästa paketresorna för att du ska få en skidresa med fokus på upplevelser och det lilla extra.

När du reser till Alperna med Nortlander finns det mängder med alternativ beroende på hur du vill utforma din skidresa.

Åker du med familjen, partnern, vängruppen eller med företaget? Oavsett vem du åker med till Alperna har Nortlander garanterat en skidresa för dig.

Nortlander har ett stort utbud av boenden - allt från lägenheter och stora chaleter till lyxhotell. Dessutom har Nortlander egna hotell runt om i Alperna med skandinavisk personal och kockar. Hotellen bjuder på god stämning och är som gjorda för att få nya bekantskaper.

Med Nortlander är transportalternativen många och det är helt upp till dig vad som passar dig bäst. Nortlander erbjuder flyg från Arlanda, Landvetter och Kastrup - naturligtvis med transfer från flygplatsen till skidorten inkluderad. Om du föredrar ett grönare alternativ finns möjligheten att ta tåget från flera orter i Sverige till nästan alla skidorter i Österrike. Ett annat alternativ är att ta bussen som tar dig hela vägen ner till både franska, italienska och österrikiska alper. Sist men inte minst finns även möjligheten att på egen hand ta bilen ner till Alperna.

För att åka på skidresa med Nortlander är det inget krav på att vara en erfaren skidåkare. Om du är nybörjare på skidor finns möjligheten att gå i skidskola - för liten som stor. Liftkort är självklart alltid inkluderat på Nortlanders skidresor.

Om Nortlanders skidresor till Frankrike, Italien och Österrike låter som något för dig kan du spana in Nortlanders hemsida.

Åk på säsong i Alperna med Nortlander

För dig som vill åka på säsong i Alperna så erbjuder Nortlander ett flertal tjänster på sina skidorter. Du kan jobba som destinationsguide eller som personal på deras egna hotell. Läs mer om jobben hos Nortlander här.