Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Nortlander

Nortlander är Skandinaviens ledande alpina skidresebyrå med resor till över 20 skidorter i Frankrike, Österrike och Italien. Nortlander har avgångar från stora delar av Sverige och du kan välja mellan att resa med flyg, tåg buss eller egen transport.

För dig som vill njuta av Nortlander-konceptet hela vägen bör du boka Nortlanders egna hotell. Här lägger man stor vikt på att maten ska vara i toppklass. Det erbjuds även skandinavisk skidskola på många av Nortlanders skidorter.

Nortlanders priser är alltid inklusive liftkort och flygpriser inkluderar alltid transfer.

Under Nortlanders 30 år som skidresebyrå har det samlats en massa erfarenhet som används varje dag för att skapa de bästa upplevelserna åt dig.

Säsonga i Alperna med Nortlander

Nortlander har ett flertal tjänster på sina skidorter för er som är ute efter att säsonga i Alperna. Dels kan man jobba som destinationsguide men de har även jobb som köksassistenter, kockar, kökschefer i deras restauranger på deras egna hotell, och även jobb som hotel manager där. Läs mer om jobben hos Nortlander här.