Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hinterglemm, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Hinterglemm? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Hinterglemm och andra skidorter inom nära räckhåll.

Högsta pisten finns på 2096 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1266 meter. Skidsäsongen i Hinterglemm sträcker sig i regel från början december till mitten april.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 53 kilometer från Hinterglemm. Några välriktade stenkast från Hinterglemm ligger Saalbach, avståndet är endast 0 kilometer.

Liftarna i Hinterglemm är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 90 centimeter.

Skidområden Hinterglemm är del av

Hinterglemm ingår i skidområdet Skicircus tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Hinterglemm

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Hinterglemm? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Hinterglemm.

Boka skidutrustningen online i Hinterglemm här

Hotell & boende i Hinterglemm

Hos oss hittar ni totalt 391 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hinterglemm.
308 boendealternativ
Pris/natt från: 629 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1725 kr
38 boendealternativ
Pris/natt från: 801 kr
43 boendealternativ
Pris/natt från: 1663 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns