Sökalternativ

Saalbach, Österrike

Saalbach är en härligt komplett och fulländad skidort i de österrikiska alperna. Det bästa med Saalbach är den mysiga alpkänslan, alpernas modernaste liftsystem och de många variationsrika åken som finns. Nattlivet i Saalbach är också mycket välkänt.

Skidsystemet i Saalbach-Hinterglemm är sammankopplat, så att tre delsystem formar ett större. Detta kallar man för "Skicircus" - skidcirkus, eftersom man kan åka runt. Det gör att det finns mängder av olika varianter på åken.

Afterski i Saalbach

Saalbach är ingen tyst ort efter det att backen stängt, utan här är det röj dygnet runt. Afterskin i Saalbach är världsberömd i skidkretsar. Några av de mest populära ställena du inte får missa är Bobby's Bar, Hinterhagalm och det skandinaviskägda Underbar.

Det finns dessutom mängder av restauranger, Gasthäuser och mysiga restauranger i bergen och backarna.

Resa till Saalbach

Saalbach ligger helt perfekt till, bara en timmes resa från flygplatsen i Salzburg. Det gör att Saalbach också är ett möjligt resmål om du vill komma iväg på en långweekend till alperna.

Hyr skidutrustning i Saalbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Saalbach? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Saalbach.

Boka skidutrustningen online i Saalbach här

Skidskola i Saalbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Saalbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 45 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Saalbach här

Hotell & boende i Saalbach

Hos oss hittar ni totalt 509 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saalbach.
268 boendealternativ
Pris/natt från: 538 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1218 kr
159 boendealternativ
Pris/natt från: 745 kr
75 boendealternativ
Pris/natt från: 952 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Saalbach