Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saalbach, Österrike

Saalbach är en härligt komplett och fulländad skidort i de österrikiska alperna. Det bästa med Saalbach är den mysiga alpkänslan, alpernas modernaste liftsystem och de många variationsrika åken som finns. Nattlivet i Saalbach är också mycket välkänt.

Skidsystemet i Saalbach-Hinterglemm är sammankopplat, så att tre delsystem formar ett större. Detta kallar man för "Skicircus" - skidcirkus, eftersom man kan åka runt. Det gör att det finns mängder av olika varianter på åken.

Afterski i Saalbach

Saalbach är ingen tyst ort efter det att backen stängt, utan här är det röj dygnet runt. Afterskin i Saalbach är världsberömd i skidkretsar. Några av de mest populära ställena du inte får missa är Bobby's Bar, Hinterhagalm och det skandinaviskägda Underbar.

Det finns dessutom mängder av restauranger, Gasthäuser och mysiga restauranger i bergen och backarna.

Resa till Saalbach

Saalbach ligger helt perfekt till, bara en timmes resa från flygplatsen i Salzburg. Det gör att Saalbach också är ett möjligt resmål om du vill komma iväg på en långweekend till alperna.

Skidområden Saalbach är del av

Saalbach ingår i skidområdet Skicircus tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Saalbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Saalbach? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Saalbach.

Boka skidutrustningen online i Saalbach här

Skidskola i Saalbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Saalbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 39 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Saalbach här

Hotell & boende i Saalbach

Hos oss hittar ni totalt 362 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saalbach.
269 boendealternativ
Pris/natt från: 686 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1771 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 822 kr
50 boendealternativ
Pris/natt från: 1069 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Saalbach