Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skicircus, Österrike

Karta över skidorter i Skicircus

Skidområdet Skicircus i Österrike skapades då skidorterna Saalbach, Hinterglemm, Leogang och Fieberbrunn gjorde slag i saken och gick samman för att bilda ett av Österrikes största sammanhängande områden för skidåkning. Området ligger i Salzburg provinsen.

Med totalt 270 kilometer preparerade pister och 70 liftar finns här skidåkning så att det räcker till och blir över, oavsett ålder och kunskapsnivå i backarna.

Skidorter i Skicircus

Fakta/pistfakta Skicircus

Europa
Kontinent
Österrike
Land
2096 meter
Högsta nedfart
70
Liftar
270 km
Kilometer pister
4
Antal skidorter