Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skicircus, Österrike

Karta över skidorter i Skicircus

Skidområdet Skicircus i Österrike bestod ursprungligen av skidorterna Saalbach, Hinterglemm och Leogang men från och med 2015 ingår även skidorten Fieberbrunn i Skicircus.

Detta skidområde ligger i Salzburg provinsen och sträcker sig runt bergen i dalen Glemmtal. Högsta punkten i skidsystemet är toppen Schattberg på 2096 meters höjd. Runt detta berg, som består av två toppar som kallas "Schattberg Ost" och "Schattberg West" finns några av systemets mest utmanande backar. Med totalt 270 kilometer preparerade pister och 70 liftar finns här skidåkning så att det räcker till och blir över, oavsett ålder och kunskapsnivå i backarna.

Närmaste större flygplatsen till Skicircus finner ni i Salzburg och beroende på vilken skidort i området man föredrar är restiden mellan en och halv och två timmar med bil. Leogang och Fieberbrunn har egna tågstationer vilket gör att man kan ta tåget direkt från både Salzburg och Innsbruck till dessa skidorter.

Skidorter i Skicircus

Fakta/pistfakta Skicircus

Europa
Kontinent
Österrike
Land
2096 meter
Högsta nedfart
70
Liftar
270 km
Kilometer pister
4
Antal skidorter