Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fieberbrunn, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Fieberbrunn? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Fieberbrunn och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 1186 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2020 meter. Längsta pisten har en längd på hela 9 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Fieberbrunn är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 27 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Fieberbrunn, endast 49 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Fieberbrunn. Några välriktade stenkast från Fieberbrunn ligger St Johann, avståndet är endast 10 kilometer.

Skidområden Fieberbrunn är del av

Fieberbrunn ingår i skidområdet Skicircus tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Fieberbrunn

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Fieberbrunn. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Fieberbrunn här

Skidskola i Fieberbrunn

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 32 olika klasser och instruktörer i Fieberbrunn som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Fieberbrunn här

Hotell & boende i Fieberbrunn

Hos oss hittar ni totalt 144 hotell, lägenheter och stugor/hus i Fieberbrunn.
127 boendealternativ
Pris/natt från: 523 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 523 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 891 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Fieberbrunn

Sunweb
SnowTrex