Sökalternativ

Snödjup 0 cm
Boende / hotell (122)
Restauranger (22)
Skidskolor (31)
Skidorten är stängd

Fieberbrunn, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Fieberbrunn? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Fieberbrunn och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 1186 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2020 meter. Längsta pisten har en längd på hela 9 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Fieberbrunn är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 27 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Fieberbrunn, endast 49 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Fieberbrunn. Några välriktade stenkast från Fieberbrunn ligger St Johann, avståndet är endast 10 kilometer.

Hyr utrustning i Fieberbrunn

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Fieberbrunn. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Fieberbrunn här

Hotell & boende i Fieberbrunn

Hos oss hittar ni totalt 122 hotell, lägenheter och stugor/hus i Fieberbrunn.
93 boendealternativ
Pris/natt från: 446 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1102 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Fieberbrunn

Active Ski
Sunweb
Lion Alpin