Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skilink

Ny erfaren skidresebyrå som erbjuder paketresor till 22 olika skidorter i Frankrike, Italien och Österrike.

Med ett team bestående av de två ursprungliga grundarna av Nortlander Skitours för över 30 år sedan, samt flera tidigare medarbetar är det lagt en stabil grund. Tack vare ett stort kontaktnät i Alperna och många år i resebranschen kan Skilink erbjuda över 250 olika hotell, lägenheter och privata chalet.

Priserna inkluderar alltid liftkort och bokar du din skidresa med flyg ingår transfer utan extra kostnad.
För största möjliga flexibilitet kan du välja om vill flyga, åka buss, tåg eller ta dig ner till Alperna på egen hand.

Skilink har ställt resegaranti och är ansluten till Rejsegarantifonden med medlemsnummer 3347.

OBS! Texten ovan är en presentation av företaget skriven av Skilink själva.

Jobb i Alperna hos Skilink

Hos Skilink kan ni jobba som säsongsguide i Alperna, läs mer om jobbet och ansökan här.