Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Rosiere, Frankrike

För dig som letar efter en annorlunda och fantastisk skidresa så är det väl värt att ta sig ner till La Rosiere i Frankrike. Istället för att enbart vara en skidort så är La Rosiere faktiskt en riktig stad, här bodde ursprungligen herdar med sin boskap och får under sommaren. Idag finner du allt som hör till en skidort här, med allt från sportbutiker, restauranger, barer, hotell, liftar och liknande. Men även om La Rosiere är en stad så är inte stadspulsen hög för det, snarare tvärtom, vill du få en lugn och trevlig skidsemester så kan du garanterat få det här. Speciellt på kvällarna går tempot ner och staden blir väldigt lugn. Det finns ett fåtal barer som du kan avnjuta en after-ski på men efter klockan har slagit 21 är det inte så mycket liv i stan. Här är det skidåkningen som mestadels är i fokus och letar du efter fest och stim kommer du tyvärr inte att hitta det här. Hit åker många, både familjer eller äldre vuxna, för att njuta av skidåkning, snowboarding och andra aktiviteter utan stress och stoj.

La Rosiere är för både barn och vuxna

För barn så finns det en barnskidskola att öva upp sina färdigheter på eller kanske lära sig att ta sina första tag. Det finns även en gratis barnlift, barnaktiviteter och snöparker som lockar här. Men största fokus är ändå på vuxen skidåkning. I La Rosiere erbjuds det skidåkning för alla duktighetsnivåer och smaker. Staden ligger på 1850 meter och har en terräng som går mellan denna höjd och upp till 2600 meter, och här räknar man med ca 4-5 meter snö varje år.

Skidområde hopbyggt med La Thuile

La Rosiere hänger även ihop med italienska skidorten La Thuile. Vill du även passa på att utforska denna skidort tar det bara ca 30 minuter på skidor att ta sig hit, en resa som är väl värd besväret. Längs vägen kommer du att passera ett par snötäckta toppar, varav en av dem har ett fort beläget på sig. Detta fort har stått där sedan första världskriget och här var det franska alpin-soldater som vaktade gränsen mellan Frankrike och Italien under båda världskrigen. Besöker du denna topp bör du även kika på utsikten, här är nämligen den närmsta utsikten till Mont Blanc. Som du märker bjuder en skidsemester till La Rosiere på en hel del, både vad det gäller landskap, skidåkning och stadsmiljö. Ett besök till dessa alper brukar ofta betyda en dröm om att återvända.

Hyr skidutrustning i La Rosiere

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Rosiere. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Rosiere här

Skidskola i La Rosiere

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 2 olika klasser och instruktörer i La Rosiere som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Rosiere här

Hotell & boende i La Rosiere

Hos oss hittar ni totalt 229 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Rosiere.
136 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 678 kr
45 boendealternativ
Pris/natt från: 703 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 822 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 1323 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 3184 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Rosiere

SKILINK
Sunweb