Sökalternativ

La Thuile, Italien

Innan du väljer skidort gäller det att fundera igenom vad du allra helst vill ha. En skidresa till La Thuile, Italien passar perfekt för dig som älskar att åka skidor och vill ha lugn och ro, men ändå tillgång till after-ski. Den lilla mysiga byn ligger på gränsen mellan Italien och Frankrike i St. Bernard-dalen. Närmsta flygplats är Torino International Airport som ligger åtta mil bort. Det ger ett behagligt avstånd från stress och vardag utan att resan blir alltför lång och tråkig.

Varierade möjligheter för boendet

Du kan välja boende helt efter smak. Det finns lyxigare hotell, till exempel med en romantisk känsla eller med möjlighet till ayurvediska behandlingar. För dig som har en träningsentusiast i sällskapet kanske hotellen med fitnessalternativ är den bästa matchningen. Du som vill ha ett mysigt budgetalternativ har också flera möjligheter. La Thuile erbjuder varierat boende för alla smaker.

Fantastiskt skidåkning i La Thuile

Liftsystemet sitter ihop med La Rosière i Frankrike. Samma liftkort gäller så du kan under en skidresa till La Thuile skryta med att du hunnit åka skidor i två länder. Här finns sammanlagt över 150 pistkilometrar fördelade på över 30 backar. Dessutom har du goda möjligheter att åka längdskidor under en skidresa till La Thuile. Om du vill hyra skidor är det en god idé att göra det i förväg för att slippa krångla på plats. Dessutom kan du då få ordentliga rabatter på de skidor som du vet finns på plats när du kommer dit. Lugnet i byn återfinns även i backarna eftersom det till och med under högsäsong råder brist på liftköer. Det är en brist som ingen klagar på. För dig som vill uppleva lite äventyr under dina semesterdagar finns även möjligheten att prova på heli-ski uppe på vackra glaciärer.

Annat att hitta på i La Thuile

För dig som vill vara ute, men inte susa nerför backarna eller ta en tur på längdskidor går det istället bra att åka skridskor i den lilla byn. Avsluta dagen med ett besök på någon av de restauranger som finns att välja mellan och fortsätt kvällen med en god drink eller en öl i en av barerna. För den som önskar går det även att bowla eller dansa på diskotek. Utelivet är dock inte det vildaste och kommer inte störa dig som vill fokusera på åkningen under skidresan till härliga La Thuile.

Hyr utrustning i La Thuile

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Thuile. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Thuile här

Hotell & boende i La Thuile

Hos oss hittar ni totalt 122 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Thuile.
67 boendealternativ
Pris/natt från: 398 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 726 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 847 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 1046 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Thuile