Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till La Rosiere

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till La Rosiere, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till La Rosiere

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till La Rosiere, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - La Rosiere 2 239 km, 1 dag 0 tim
Göteborg - La Rosiere 1 764 km, 19 timmar 52 min
Malmö - La Rosiere 1 626 km, 18 timmar 5 min
Jönköping - La Rosiere 1 918 km, 20 timmar 37 min
Lund - La Rosiere 1 514 km, 17 timmar 13 min

Vägbeskrivning flygplatser till La Rosiere

Hitta rätt till La Rosiere från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till La Rosiere. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Grenoble Saint Geoirs - La Rosiere 205 km, 2 timmar 32 min
St Exupéry - La Rosiere 209 km, 2 timmar 33 min
Geneva International Airport - La Rosiere 216 km, 2 timmar 44 min
Aix Les Bains - La Rosiere 131 km, 1 tim 49 min
Torino International Airport - La Rosiere 274 km, 3 timmar 31 min

Vi arrangerar skidresor till La Rosiere

SKILINK
Sunweb