Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Les Arcs, Frankrike

Med sin spektakulära utsikt och sin fantastiska skidåkning, kan du inte annat än att älska din skidsemester i Les Arcs. Åker du med vännerna eller familjen så spelar det ingen roll, här finns verkligen något för alla. För nybörjare finns det lättare pister att hålla sig till, samtidigt som den mer erfarne skidåkaren kan åka i brantare backar eller varför inte utmana sig själv i off-pisten. För snowboardåkarna finns det flera snöparker och en halfpipe att roa sig i.

Möjligheterna är oändliga!

Förutom att du har 200 km pist i Les Arcs kan du även ta dig till La Plagnes, som tillsammans med Les Arcs utgör Paradiski-området. I Paradiski har du tillgång till 425 km pist, 171 liftar, 2 glaciärer och 100 km spår för längdskidåkaren. De två platserna är sammanlänkade med gondolen Vanoise Express, som har en kapacitet att ta 2 000 personer i timmen. Detta är något inte många andra skidresor kan jämföra sig med.

Välj by efter dina kriterier

Les Arcs är ett skidområde på fyra byar med namnen Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 och Arc 2000. Som ni kanske förstår så står siffrorna för de olika höjderna byarna är placerade på. Arc 1600 är den äldsta av byarna och är även den mest familjevänliga byn. Är du ute efter ett mer fartfyllt ställe är det Arc 1800 du ska välja att bo i, det är i denna by som det finns flest barer och afterski i. Så är du ute efter ett roligt nattliv på din skidresa då är det här du ska bo. Dessutom är det lättast att nå Vanoise Express som tar dig till La Plagne-området från Arc 1800. Arc 2000 är den högst belägna byn i Les Arcs. Denna by är lite lugnare, men har i gengäld den lättaste tillgången till det högsta och mest krävande skidområdet i Les Arcs, inklusive glaciären Varet. Arc 1950 är den nyaste byn och här ska du bo om du vill njuta av bostäder av hög kvalitet, till ett rimligt pris. I Arc 1950 kan du även njuta av en uppvärmd utomhuspool eller jacuzzi om du vill lyxa till det lite på din skidresa.

Ta dig till Les Arcs

Hur du tar dig till din skidsemester kan ju bero på flera olika saker, så som budget eller hur lång tid du kan tänka dig att lägga på just resan. Att ta flyget är antagligen det snabbaste alternativet. Den närmsta flygplatsen är Aix Les Bains, i Chambery. Men Flygplatsen i Genève är troligen ett lättare alternativ att ta sig till från Sverige.

Den närmaste tågstationen heter Bourg St Maurice och ligger ca 30-45 minuter bort med bil eller buss. Är ni många som åker kanske det trots allt är billigast att färdas med egen bil, men planera färden noga och se upp för lördagstrafiken som skapas av alla som ska iväg på sina skidresor.

Skidområden Les Arcs är del av

Les Arcs ingår i skidområdet Paradiski tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Les Arcs

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Les Arcs.

Boka skidutrustningen online i Les Arcs här

Skidskola i Les Arcs

I Les Arcs kan ni boka 30 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Les Arcs här

Hotell & boende i Les Arcs

Hos oss hittar ni totalt 597 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Arcs.
444 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
62 boendealternativ
Pris/natt från: 952 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 952 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 1043 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 568 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1259 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Arcs