Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Paradiski, Frankrike

Karta över skidorter i Paradiski

De fyra skidorterna Les Arcs, Montchavin-Les Coches, Peisey-Vallandry och La Plagne bilder tillsammans ett av Frankrikes största skidområden, Paradiski. Skidorterna är sedan 2003 sammanlänkade med linbanan Vanoise Express.

Totalt finns det i området över 250 pister (totalt 425 kilometer) och 143 liftar.Fakta/pistfakta Paradiski

Kontinent Europa
Land Frankrike
Liftar 143
Kilometer pister 425 km
Pister totalt 253
Gröna pister
52
Blå pister
100
Röda pister
79
Svarta pister
22
Antal skidorter 4