Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Peisey-Vallandry, Frankrike

Peisey-Vallandry är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Peisey-Vallandry för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Peisey-Vallandry är mitten av december till slutet av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 420 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Peisey-Vallandry. 96% av liftarna är igång idag, och 92% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Peisey-Vallandry hittar ni 53 liftar med en liftkapacitet på 95906 personer/timme. Det finns 200 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 104 kilometer blåa pister, 70 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 26 kilometer svarta pister. Peisey-Vallandry är en del av skidområdet Les Arcs/Peisey-Vallandry (Paradiski), och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 3226 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 2026 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Peisey-Vallandry. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 40 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Peisey-Vallandry

Vill man flyga till Peisey-Vallandry så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 69 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Torino International Airport, Turin, som ligger 80 kilometer bort, och Geneva International Airport, Genève som har ett avstånd på 91 kilometer till Peisey-Vallandry.

Skidorter i närheten av Peisey-Vallandry

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Peisey-Vallandry ligger Les Arcs. Ni hittar även skidorterna La Plagne på 8 kilometers avstånd och Sainte-Foy Tarentaise, 10 kilometer från Peisey-Vallandry.

Skidområden Peisey-Vallandry är del av

Peisey-Vallandry ingår i skidområdet Paradiski tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Peisey-Vallandry

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Peisey-Vallandry.

Boka skidutrustningen online i Peisey-Vallandry här

Skidskola i Peisey-Vallandry

I Peisey-Vallandry kan ni boka 4 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Peisey-Vallandry här

Hotell & boende i Peisey-Vallandry

Hos oss hittar ni totalt 1441 hotell, lägenheter och stugor/hus i Peisey-Vallandry.
1205 boendealternativ
Pris/natt från: 613 kr
109 boendealternativ
Pris/natt från: 632 kr
61 boendealternativ
Pris/natt från: 632 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 541 kr
35 boendealternativ
Pris/natt från: 551 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1799 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns