Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Peisey-Vallandry, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Peisey-Vallandry? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Peisey-Vallandry har 15 liftar och totalt 23 pister. Högsta pisten finns på 2400 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1100 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Peisey-Vallandry 40 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Peisey-Vallandry ligger flygplatserna Aix Les Bains och Torino International Airport närmast på 69 respektive 80 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Peisey-Vallandry ligger Montchavin-Les Coches.

Skidområden Peisey-Vallandry är del av

Peisey-Vallandry ingår i skidområdet Paradiski tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Peisey-Vallandry

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Peisey-Vallandry.

Boka skidutrustningen online i Peisey-Vallandry här

Skidskola i Peisey-Vallandry

I Peisey-Vallandry kan ni boka 4 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Peisey-Vallandry här

Hotell & boende i Peisey-Vallandry

Hos oss hittar ni totalt 972 hotell, lägenheter och stugor/hus i Peisey-Vallandry.
804 boendealternativ
Pris/natt från: 632 kr
78 boendealternativ
Pris/natt från: 642 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 753 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 549 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 560 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1827 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns