Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Peisey-Vallandry

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Peisey-Vallandry, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Peisey-Vallandry

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Peisey-Vallandry, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Peisey-Vallandry 2 233 km, 23 timmar 27 min

Vägbeskrivning flygplatser till Peisey-Vallandry

Hitta rätt till Peisey-Vallandry från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Peisey-Vallandry. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
St Exupéry - Peisey-Vallandry 196 km, 2 timmar 16 min
Geneva International Airport - Peisey-Vallandry 156 km, 2 timmar 26 min
Aix Les Bains - Peisey-Vallandry 118 km, 1 timme 32 min
Torino International Airport - Peisey-Vallandry 261 km, 2 timmar 50 min
Grenoble Saint Geoirs - Peisey-Vallandry 191 km, 2 timmar 10 min