Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Peisey-Vallandry

Europa
Kontinent
Frankrike
Land
Mitten av december - slutet av april
Säsong
1200 meter
Höjd över havet
3226 meter
Högsta nedfart
2026 meter
Högsta fallhöjd
7 km
Längsta pist
53
Liftar
95906 personer/timme
Liftkapacitet
200 km
Kilometer pister
104 km
Blå pister
70 km
Röda pister
26 km
Svarta pister
Ja
Nattskidåkning
Ja
Funpark
40 km
Längskidåkningsspår
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Peisey-Vallandry utan hela skidområdet Les Arcs/Peisey-Vallandry (Paradiski), som Peisey-Vallandry är en del av.