Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lågpriskalender skidresor till Alperna 2024/2025

I vår kalender med de bästa priserna på skidresor hittar ni enkelt de billigaste skidresorna (inklusive sista minuten) till Alperna, fjällen, USA, Kanada och övriga världen. Välj bara månad och ni ser direkt vilka dagar de billigaste skidresorna finns i en enkel kalenderöversikt. Filtera på avreseort, skidorter och reslängd för att snabbt matcha era preferenser.

Månad
Avreseort
Skidorter
Transport
Reslängd:
Personer:
10+ resenärer

November 2024

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29