Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sainte-Foy Tarentaise

Sainte-Foy Tarentaise, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Sainte-Foy Tarentaise i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Sainte-Foy Tarentaise sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Sainte-Foy Tarentaise är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 158 centimeter. Just idag är 100% av liftarna och 93% av backarna öppna.

Sainte-Foy Tarentaise har pister på totalt 43 kilometer, varav 10 kilometer är blåa enkla pister, 27 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 6 liftar, med en totalkapacitet på 11800 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2620 meter, vilket ger en fallhöjd på 1070 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Sainte-Foy Tarentaise

Vill man flyga till Sainte-Foy Tarentaise så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 74 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (78 kilometers avstånd), samt Geneva International Airport, Genève (94 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Sainte-Foy Tarentaise

Inte långt från Sainte-Foy Tarentaise ligger skidorten Les Arcs, avståndet är endast 4 kilometer. Ni hittar även skidorterna La Rosiere på 5 kilometers avstånd och Peisey-Vallandry, 10 kilometer från Sainte-Foy Tarentaise.

Hyr skidutrustning i Sainte-Foy Tarentaise

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sainte-Foy Tarentaise.

Boka skidutrustningen online i Sainte-Foy Tarentaise här

Skidskola i Sainte-Foy Tarentaise

I Sainte-Foy Tarentaise kan ni boka 17 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Sainte-Foy Tarentaise här

Hotell & boende i Sainte-Foy Tarentaise

Hos oss hittar ni totalt 400 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sainte-Foy Tarentaise.
284 boendealternativ
Pris/natt från: 726 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 678 kr
44 boendealternativ
Pris/natt från: 703 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 822 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 1153 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 2569 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns