Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

La Plagne, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Plagne? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Plagne och andra skidorter inom nära räckhåll.

I La Plagne finns totalt 86 liftar med tillgång till 127 pister. Högsta pisten finns på 3250 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 2000 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 85 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Aix Les Bains som ligger 64 kilometer från La Plagne. Några välriktade stenkast från La Plagne ligger Champagny en Vanoise, avståndet är endast 6 kilometer.

Backarna och liftarna i La Plagne är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 350 centimeter som mest.

Skidområden La Plagne är del av

La Plagne ingår i skidområdet Paradiski tillsammans med 3 andra skidorter.

Byar i närheten av La Plagne

I närheten av La Plagne med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Montalbert som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till La Plagne.

Hyr skidutrustning i La Plagne

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Plagne. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Plagne här

Skidskola i La Plagne

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 15 olika klasser och instruktörer i La Plagne som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Plagne här

Hotell & boende i La Plagne

Hos oss hittar ni totalt 989 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Plagne.
900 boendealternativ
Pris/natt från: 285 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 695 kr
33 boendealternativ
Pris/natt från: 606 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 590 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 639 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Plagne