Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i La Plagne

Om du vill hyra skidor eller snowboardutrustning i La Plagne har du hittat helt rätt. Genom vårt samarbete med Skiset och ALPINRESORTS.com kan ni spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats. Ni vet att er utrustning väntar på er när ni kommer fram till La Plagne, och ni behöver inte oroa er för att utrustningen vill ha redan är uthyrd.

I La Plagne hittar ni för tillfället 5 butiker som Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i La Plagne

Boudu Sport

Adress: Plagne 1800, 73210, Plagne
Öppettider: Tis, Ons, Tor 08:30-12:00, 15:00-19:00 | Mån, Fre, Lör, Sön 08:30-12:30, 14:00-19:00

Ekosport-rent Les Chalets

Adress: Plagne 1800- Les Chalets

Oxygene ski shop

Adress: Oxygène La Plagne - BP46 Immeuble l?Orée des Pistes -

Plagne 1800 Sports

Adress: Départ des pistes

Ski Republic Plagne Centre - Les Ecrins

Adress: Centre Commercial Les Ecrins

Vi arrangerar skidresor till La Plagne