Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Alltid lika populära Ischgl, i hjärtat av Tyrolen, är ett paradis i de österrikiska alperna. Mycket snösäkert område på hög höjd och med hög fallhöjd!

Ischgl är också känt som afterskifantasternas paradis. Här är det härligt drag redan tidigt på eftermiddagen och långt in på småtimmarna.

Skidåkning i Ischgl

I Ischgl finns hela 330 kilometer pist och över 50 stycken liftar. Systemet är mycket modernt och man har nyligen installerat helt nya liftar på många ställen, vilket gör att liftköer inte hör till det vanliga. Det finns till och med en tvåvånings kabinbana som förbinder Ischgl med Samnaun i Schweiz (som är ett taxfreeområde).

En stor del av åkytan ligger på över 2000 meter, vilket gör att snötillgången i regel är väldigt god här.

Åkningen passar alla i familjen. Det finns en stor andel blå/gröna pister, ca 40 stycken, samt ungefär lika många röda pister. Ett tiotal svarta pister. Ischgl är mycket barnvänligt med flera olika områden där barnen kan vistas.

Det finns även goda möjligheter till att hitta en orörd repa av puder när det snöat och många av liftarna ligger så till att man inte måste gå speciellt långt. Greitspitz är med sina 2 872 meter den högsta toppen i skidsystemet. Härifrån finns det backar åt alla fyra väderstrecken och många av de brantaste backarna i Ischgl finns här. Närbelägna Palinkopf är också något för dig som söker schyssta backar med extra lut.

För dig som åker snowboard finns det flera olika parker att välja mellan, bland annat Ischgl Snowpark som fick ny och fräschare design 2017/2018.

Aktiviteter i Ischgl

Om du är intresserad av att bege dig utanför pistad mark rekommenderas att följa med på en guidad tur över Silvrettaglaciären.

De flesta som reser hit orkar inte med så mycket mer än skidåkning och afterski, men missa inte att besöka Samnaun i Schweiz under en av skiddagarna. Stoppa passet och kreditkortet i fickan och ta kabinen över för att fynda skattefria varor, t.ex. skidutrustning.

Prova även rodelbanan, besök de många mysiga bergsrestaurangerna och njut av utbudet inne i byn. Det mesta du kan tänkas vilja äta eller ha på din skidsemester finns i Ischgl.

Boende i Ischgl

Boendestandarden på hotell, lägenheter och pensioner är genomgående mycket hög. Stadskärnan är dessutom ganska koncentrerad, vilket gör att det sällan är mer än ett par hundra meter till centrum eller till liften.

Boka en lägenhet om ni inte vill äta ute varje dag, eller bo på ett hotell där hel- eller halvpension ingår, mycket praktiskt om ni vill ägna er helhjärtat åt att ha semester.

Resa till Ischgl

Närmaste resvägen är att flyga till Innsbruck och resa vidare med buss, taxi eller hyrbil. Räkna med ca 1,5 timmes resväg från flygplatsen. I vår FAQ kan du läsa mer om hur du bäst tar dig till Ischgl med flyg.

Vanliga frågor och svar

Läs svaret på 8 vanliga frågor som folk brukar ställa om Ischgl, bland annat:

Skidresor

Just kan ni hitta 5676 skidresor till Ischgl hos oss, med pris från 9945 kr.

Hyr skidutrustning

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Ischgl? Boka utrustningen online och spara både pengar och besvär.

Mer om skidhyra i Ischgl

Skidskolor

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Ischgl. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 2 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Ischgl här

Restauranger

Det finns 67 restauranger i Ischgl och 27 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 233 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ischgl.
139 boenden
Pris/natt från:
933 kr
23 boenden
Pris/natt från:
1035 kr
65 boenden
Pris/natt från:
1156 kr
6 boenden
Pris/natt från:
Okänt

Vi arrangerar skidresor till Ischgl