Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Samnaun, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Samnaun, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Samnaun ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Samnaun har 39 liftar och totalt 60 pister. Högsta pisten finns på 2872 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1500 meter. Säsongen för skidåkning i Samnaun är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 8 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Samnaun ligger flygplatserna Kranebitten och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 82 respektive 116 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Samnaun ligger Ischgl.

Hyr skidutrustning i Samnaun

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Samnaun. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Samnaun här

Skidskola i Samnaun

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 20 olika klasser och instruktörer i Samnaun som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Samnaun här

Hotell & boende i Samnaun

Hos oss hittar ni totalt 105 hotell, lägenheter och stugor/hus i Samnaun.
42 boendealternativ
Pris/natt från: 851 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 661 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 983 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1965 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns