Sökalternativ

Samnaun, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Samnaun, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Samnaun ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Samnaun har 39 liftar och totalt 60 pister. Högsta pisten finns på 2872 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1500 meter. Säsongen för skidåkning i Samnaun är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 8 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Samnaun ligger flygplatserna Kranebitten och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 82 respektive 116 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Samnaun ligger Ischgl.

Skidskola i Samnaun

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 20 olika klasser och instruktörer i Samnaun som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Samnaun här

Hotell & boende i Samnaun

Hos oss hittar ni totalt 139 hotell, lägenheter och stugor/hus i Samnaun.
36 boendealternativ
Pris/natt från: 742 kr
61 boendealternativ
Pris/natt från: 577 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 857 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1714 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns