Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Samnaun, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Samnaun, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Samnaun ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Samnaun har 39 liftar och totalt 60 pister. Högsta pisten finns på 2872 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1500 meter. Säsongen för skidåkning i Samnaun är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 8 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Samnaun ligger flygplatserna Kranebitten och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 82 respektive 116 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Samnaun ligger Ischgl.

Liftarna i Samnaun är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 40 centimeter.

Skidskola i Samnaun

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 20 olika klasser och instruktörer i Samnaun som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Samnaun här

Hotell & boende i Samnaun

Hos oss hittar ni totalt 143 hotell, lägenheter och stugor/hus i Samnaun.
42 boendealternativ
Pris/natt från: 766 kr
59 boendealternativ
Pris/natt från: 595 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 885 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1769 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns