Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kappl, Österrike

Kappl är en skidort som ni hittar i Tyrolen i de österrikiska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Kappl sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Kappl är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 120 centimeter. Just idag är 100% av liftarna och 95% av backarna öppna.

Kappl har pister på totalt 42 kilometer, varav 10 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 15000 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2690 meter, vilket ger en fallhöjd på 1510 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Kappl

Vill man flyga till Kappl så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 77 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (99 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (103 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Kappl

Inte långt från Kappl ligger skidorten Ischgl, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna St. Anton på 11 kilometers avstånd och Samnaun, 13 kilometer från Kappl.

Hyr skidutrustning i Kappl

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Kappl.

Boka skidutrustningen online i Kappl här

Hotell & boende i Kappl

Hos oss hittar ni totalt 302 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kappl.
261 boendealternativ
Pris/natt från: 315 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 556 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 809 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1207 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Kappl

Sunweb
SnowTrex