Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nauders Reschenpass, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Nauders Reschenpass? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 24 backar och antalet liftar är 25. Fallhöjden är som mest på 1450 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2850 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Nauders Reschenpass är december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Nauders Reschenpass 90 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Nauders Reschenpass ligger flygplatserna Kranebitten och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 76 respektive 124 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Nauders Reschenpass är t ex Samnaun, Scuol och Serfaus - Fiss - Ladis.

Hyr skidutrustning i Nauders Reschenpass

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Nauders Reschenpass här

Skidskola i Nauders Reschenpass

Om ni är ute efter att boka skidskola i Nauders Reschenpass kan vi genom CheckYeti erbjuda 13 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Nauders Reschenpass här

Hotell & boende i Nauders Reschenpass

Hos oss hittar ni totalt 184 hotell, lägenheter och stugor/hus i Nauders Reschenpass.
156 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 961 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 1047 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Nauders Reschenpass

Sunweb
SnowTrex