Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nauders Reschenpass, Österrike

Skidorten Nauders Reschenpass ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Nauders Reschenpass. Bästa tiden för att åka skidor i Nauders Reschenpass är början av december till mitten av april.

Nauders Reschenpass har pister på totalt 75 kilometer, varav 25 kilometer är blåa enkla pister, 36 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 14 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 11 liftar, med en totalkapacitet på 18051 personer/timme. Högsta pisten finns på 2750 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1350 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 90 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Nauders Reschenpass

Vill man flyga till Nauders Reschenpass så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 76 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Bolzano Airport, som ligger 79 kilometer bort, och Allgäu Airport/Memmingen som har ett avstånd på 124 kilometer till Nauders Reschenpass.

Närmaste skidorter till Nauders Reschenpass

Samnaun är närmaste skidort till Nauders Reschenpass med ett avstånd på 12 kilometer. Andra skidorter nära är Scuol, 18 kilometers avstånd, och 19 kilometer från Nauders Reschenpass ligger Serfaus - Fiss - Ladis.

Hyr skidutrustning i Nauders Reschenpass

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Nauders Reschenpass här

Skidskola i Nauders Reschenpass

Om ni är ute efter att boka skidskola i Nauders Reschenpass kan vi genom CheckYeti erbjuda 12 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Nauders Reschenpass här

Hotell & boende i Nauders Reschenpass

Hos oss hittar ni totalt 171 hotell, lägenheter och stugor/hus i Nauders Reschenpass.
142 boenden
Pris/natt från: 524 kr
12 boenden
Pris/natt från: 965 kr
17 boenden
Pris/natt från: 1051 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Nauders Reschenpass

Sunweb
SnowTrex