Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Scuol, Schweiz

Scuol är en skidort som ni hittar i kantonen Graubünden i Schweiz, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Scuol sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Scuol har pister på totalt 70 kilometer, varav 27 kilometer är blåa enkla pister, 32 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 11 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 12 liftar, med en totalkapacitet på 21900 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2785 meter, vilket ger en fallhöjd på 1535 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 2 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Scuol

Vill man flyga till Scuol så ligger flygplatsen Bolzano Airport närmast, på ett avstånd av 87 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (95 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (133 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Scuol

Skidorter nära Scuol är bland annat Samnaun (18 kilometers avstånd), Nauders Reschenpass (18 kilometers avstånd) och Galtür (Silvapark) (21 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Scuol

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Scuol? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via ALPINRESORTS.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Scuol här

Hotell & boende i Scuol

Hos oss hittar ni totalt 178 hotell, lägenheter och stugor/hus i Scuol.
154 boenden
Pris/natt från: 584 kr
3 boenden
Pris/natt från: 899 kr
13 boenden
Pris/natt från: 623 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1918 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns