Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Scuol, Schweiz

Söker ni information om skidortern Scuol? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Scuol har 15 liftar och totalt 25 pister. Fallhöjden är som mest på 1500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2800 meter. Säsongen för skidåkning i Scuol är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 95 kilometer från Scuol. Samnaun är närmaste skidort till Scuol med ett avstånd på 18 kilometer.

Liftarna i Scuol är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 32 centimeter.

Hyr skidutrustning i Scuol

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Scuol? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Alpinresorts.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Scuol här

Hotell & boende i Scuol

Hos oss hittar ni totalt 167 hotell, lägenheter och stugor/hus i Scuol.
140 boendealternativ
Pris/natt från: 550 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 846 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 587 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1806 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns