Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Galtür (Silvapark), Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Galtür (Silvapark), vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Galtür (Silvapark) ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Galtür (Silvapark) har 9 liftar och totalt 17 pister. Högsta pisten finns på 2464 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 830 meter.

Vill man flyga till närheten av Galtür (Silvapark) ligger flygplatserna Kranebitten och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 94 respektive 114 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Galtür (Silvapark) ligger Ischgl.

Hyr skidutrustning i Galtür (Silvapark)

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Galtür (Silvapark)? I samarbete med Alpinresorts.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Galtür (Silvapark).

Boka skidutrustningen online i Galtür (Silvapark) här

Skidskola i Galtür (Silvapark)

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Galtür (Silvapark). I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 11 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Galtür (Silvapark) här

Hotell & boende i Galtür (Silvapark)

Hos oss hittar ni totalt 146 hotell, lägenheter och stugor/hus i Galtür (Silvapark).
116 boendealternativ
Pris/natt från: 386 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 928 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1732 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Galtür (Silvapark)

Sunweb
SnowTrex