Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Galtür (Silvapark), Österrike

Galtür (Silvapark) ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Galtür (Silvapark) har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Galtür (Silvapark) är början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Galtür (Silvapark) är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 170 centimeter. 90% av liftarna är igång idag, och 88% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Galtür (Silvapark) hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 14917 personer/timme. Det finns 43 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2300 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 700 meter. Den längsta pisten som finns i Galtür (Silvapark) är 3.2 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Galtür (Silvapark) finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 83 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Galtür (Silvapark) finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Galtür (Silvapark)

För er som vill flyga ner till Galtür (Silvapark) så är det flygplatsen Kranebitten, Innsbruck som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Galtür (Silvapark) är 94 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Bolzano Airport, som ligger 104 kilometer bort, och Allgäu Airport/Memmingen som har ett avstånd på 114 kilometer till Galtür (Silvapark).

Skidorter i närheten av Galtür (Silvapark)

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Galtür (Silvapark) ligger Ischgl. Andra skidorter som ligger nära är Samnaun (14 kilometer) och Kappl (17 kilometer).

Hyr skidutrustning i Galtür (Silvapark)

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Galtür (Silvapark)? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Galtür (Silvapark).

Boka skidutrustningen online i Galtür (Silvapark) här

Skidskola i Galtür (Silvapark)

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Galtür (Silvapark). I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 9 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Galtür (Silvapark) här

Hotell & boende i Galtür (Silvapark)

Hos oss hittar ni totalt 139 hotell, lägenheter och stugor/hus i Galtür (Silvapark).
108 boenden
Pris/natt från: 429 kr
18 boenden
Pris/natt från: 927 kr
13 boenden
Pris/natt från: 1732 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Galtür (Silvapark)

Sunweb
SnowTrex