Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Galtür (Silvapark)

Om ni är på väg ner till Galtür (Silvapark) och vill slippa släpa med er skidutrustningen själva hela vägen kan ni istället hyra er utrustning via vår samarbetspartner Skiset och ALPINRESORTS.com. Förutom bekvämligheten att ha skidutrustningen förbokad och väntades på er när ni anländer till Galtür (Silvapark) kan ni dessutom spara upp till 50% av kostnaden då Skiset och ALPINRESORTS.com har väldigt förmånliga samarbetsavtal med skiduthyrarna.

Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar för tillfället med 4 butiker för skiduthyrning i Galtür (Silvapark), ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Galtür (Silvapark)

Sport & Mode Zangerl

Adress: Dorfstrasse 63, A - 6561, Ischgl
Öppettider: Mån-Sön 08:00-19:00

Sport Huber

Adress: Höferau 372, A - 6555, Kappl
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-12:00, 14:00-18:00 | Lör, Sön 08:30-18:00

Sport Walter

Adress: Dorfplatz Zentrum/center square Galtür

Sport Walter

Adress: Talstation/valley station Birkhahnbahn (Ortsteil/district Wirl)

Vi arrangerar skidresor till Galtür (Silvapark)