Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Serfaus - Fiss - Ladis, Österrike

Inbäddat i de tyrolska bergen ligger tre välkända skidorter, Serfaus, Fiss och Ladis. Familjeorterna ligger på en höjd av 1200 meter och här finner du ett av Österrikes soligaste områden. Skidresor till Serfaus - Fiss - Ladis är perfekt för familjen och skidområdet sägs vara ett av Alpernas bästa. Själva området har 212 pistkilometer och här finns alla olika svårighetsgrader samt närmare 70 liftar. Det finns något för alla; nybörjare eller van, fartdåre eller livsnjutare spelar ingen roll.

Även för vintervandring och längdskidåkning är området perfekt. Det finns runt 150 kilometer längdskidåkningsspår som leder förbi många genuina österrikiska hus. Njut av ett underbart vinterlandskap med värmande solsken i ansiktet. För freestyleåkaren erbjuder skidresor till Serfaus - Fiss - Ladis sju olika funparks. Dessa parker står redo med bland annat tables, slides och jumps för en fartfylld semester.

Skidresor till Serfaus - Fiss - Ladis till barnens stora glädje

Att bo i Serfaus är helt perfekt för barnfamiljen då orten inte har någon genomfartstrafik. Tillsammans med Fiss är orterna speciellt skapade för barn. Besök Bertas Indianland eller utforska andra roliga äventyr. Här finns det massor av skoj för de lite mindre gästerna. Det erbjuds skidskola och ett brett utbud av privatlektioner för nybörjaren om detta skulle vara en önskan. Boka en skidresa till Serfaus - Fiss - Ladis lite senare in på våren är inga problem då det går alldeles utmärkt att åka skidor här då. Skulle snön lysa med sin frånvaro står snökanonerna redo att pumpa ut färsk snö till ditt perfekta åk.

Serfaus - Fiss - Ladis ger mer än bara skidåkning

Semestern består av så mycket mer än bara skidåkning. Serfaus - Fiss - Ladis kommer inte göra dig besviken, här finner du både action och avkoppling. Njut av en tur bland områdets små mysiga gågator eller gör ett besök till någon av orternas bondgårdar. Här står bönderna redo att ta emot dig som turist om det skulle falla dig in. För äventyraren erbjuds möjligheten att testa drakflygning, snowbiking och snabba turer med en airboards.

I övrigt kan du njuta av ett snötäckt vinterlandskap under en romantisk tur med häst och släde. Serfaus - Fiss - Ladis erbjuder ett förstaklassigt utbud av afterski och ställer upp med inte mindre än tre olika vintershower per säsong. Här finns gott om charmiga restauranger, med allt från det nationella köket till klassiska rätter. Är du sugen på att damma av finskorna väntar något av områdets diskotek på dig och tar dig med på en ordentlig svängom.

Hyr skidutrustning i Serfaus - Fiss - Ladis

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Serfaus - Fiss - Ladis.

Boka skidutrustningen online i Serfaus - Fiss - Ladis här

Skidskola i Serfaus - Fiss - Ladis

I Serfaus - Fiss - Ladis kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Serfaus - Fiss - Ladis här

Hotell & boende i Serfaus - Fiss - Ladis

Hos oss hittar ni totalt 212 hotell, lägenheter och stugor/hus i Serfaus - Fiss - Ladis.
131 boenden
Pris/natt från: 753 kr
21 boenden
Pris/natt från: 847 kr
58 boenden
Pris/natt från: 865 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Serfaus - Fiss - Ladis

Sunweb
SnowTrex