Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sestriere, Italien

Sestriere byggdes för den specifika anledningen av att det skulle bli en skidort och är därför placerad på det perfekta stället för att kunna erbjuda alla som åker på skidresor hit en fantastisk skidåkning. Byn befinner sig på 2 035 meters höjd över havet och är dessutom ungefär en timme bort från staden Turin, vilket gör att du kan få mer än bara skidåkning på din skidsemester om du så önskar.

Skidåkning och boende i Sestriere

I Sestriere har du tillgång till 400 km pister fördelade på 146 olika backar som du tar dig till med hjälp av 92 moderna liftar. Skulle det mot förmodan vara dåligt med snö är din skidresa inte förstörd för det. Snökanonerna ser till att du alltid har tillgång till 120 km pister. I Sestriere finns det backar som passar för både nybörjare samt vana skid- och snowboardåkare och självklart finns det även en snöpark att tillgå. Dessutom erbjuder orten 10 km spår för längdskidåkare.

Så ta med dig familjen, partnern eller vännerna till en fantastisk skidsemester i Sestriere! I Sestriere kan du bo bekvämt på hotell eller hyra en egen lägenhet/stuga där du kan sköta dig själv, helt beroende på vad du vill få ut av din semester och vilken budget du har att tillgå.

Afterski, god mat och lek

I byn kan du hitta allt som förgyller din skidresa till Sestriere. Det spelar ingen roll om du är ute efter afterski, barer och disco eller vill roa dig med ytterligare aktiviteter efter skidåkningen, här finns allt för att du ska bli nöjd. Exempel på aktiviteter är skridskoåkning, squash, aerobics och turkiskt bad/bastu. Gillar du att njuta av god mat när du är ute på dina skidresor kommer inte Sestriere att göra dig besviken, för här finns restauranger som erbjuder ett stort utbud av varierande mat så både barn och gourmander kommer att bli nöjda.

Ta dig till Sestriere

Närmaste flygplatsen är i Turin och är belägen 90 km från Sestriere. Det tar ca två timmar med transfer från flygplatsen till skidorten. Ett annat bra alternativ är att åka i egen bil eftersom det kan vara ganska skönt att kunna stanna när man vill och det är dessutom antagligen mer ekonomiskt om ni är många som åker tillsammans. Till Sestriere finns det motorväg nästan hela vägen, vilket gör det till en enkel resa.

Skidområden Sestriere är del av

Sestriere ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Sestriere

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Sestriere. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Sestriere här

Skidskola i Sestriere

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 25 olika klasser och instruktörer i Sestriere som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Sestriere här

Hotell & boende i Sestriere

Hos oss hittar ni totalt 151 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sestriere.
139 boendealternativ
Pris/natt från: 409 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 794 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1232 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Sestriere