Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vialattea, Italien

Karta över skidorter i Vialattea

Vialattea (eller The Milky Way) är ett gigantiskt skidområde i italienska alperna i regionen Piemonte. Skidområdet ligger på gränsen till Frankrike och faktum är att även den franska skidorten Montgenèvre räknas officiellt räknas till Vialattea.

Sju skidorter bildar Vialattea och det finns totalt cirka 400 kilometer skidbackar fördelat över nästan 200 pister, över 120 liftar och fyra snowparks.

Fakta/pistfakta Vialattea

Europa
Kontinent
Italien
Land
120
Liftar
400 km
Kilometer pister
200
Pister totalt
7
Antal skidorter