Sökalternativ

San Sicario, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till San Sicario? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till San Sicario och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 39 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2700 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i San Sicario är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av San Sicario ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 71 respektive 105 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 1 kilometer från San Sicario ligger Cesana Torinese.

Liftarna i San Sicario är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 40 centimeter.

Skidområden San Sicario är del av

San Sicario ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr utrustning i San Sicario

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i San Sicario. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i San Sicario här

Hotell & boende i San Sicario

Hos oss hittar ni totalt 87 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Sicario.
44 boendealternativ
Pris/natt från: 942 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 523 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 680 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 758 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns