Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

San Sicario, Italien

San Sicario är en skidort som ni hittar i Turin-området i den italienska regionen Piemonte, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Bästa tiden för att åka skidor i San Sicario är början av december till mitten av april.

Backarna och liftarna i San Sicario är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 225 centimeter. 88% av liftarna är igång idag, och 73% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

San Sicario har pister på totalt 400 kilometer, varav 96 kilometer är blåa enkla pister, 220 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 84 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 70 liftar, med en totalkapacitet på 100460 personer/timme. Då San Sicario tillhör skidområdet Via Lattea - Sestriere/Sauze d?Oulx/San Sicario/Claviere/Montgenèvre har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta pisten finns på 2789 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1417 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i San Sicario. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 100 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till San Sicario

För er som vill flyga ner till San Sicario så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till San Sicario är 71 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 105 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 124 kilometer till San Sicario.

Närmaste skidorter till San Sicario

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 1 kilometer från San Sicario ligger Cesana Torinese. Andra skidorter som ligger nära är Claviere (5 kilometer) och Sestriere (6 kilometer).

Skidområden San Sicario är del av

San Sicario ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i San Sicario

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i San Sicario. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i San Sicario här

Hotell & boende i San Sicario

Hos oss hittar ni totalt 67 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Sicario.
56 boendealternativ
Pris/natt från: 1031 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 731 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 815 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns