Sökalternativ

Claviere, Italien

Söker ni information om skidortern Claviere? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Claviere har 12 liftar och totalt 25 pister. Högsta pisten finns på 2823 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1400 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 76 kilometer från Claviere. Några välriktade stenkast från Claviere ligger Montgenèvre, avståndet är endast 2 kilometer.

Skidområden Claviere är del av

Claviere ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Claviere

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Claviere. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Claviere här

Skidskola i Claviere

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 9 olika klasser och instruktörer i Claviere som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Claviere här

Hotell & boende i Claviere

Hos oss hittar ni totalt 277 hotell, lägenheter och stugor/hus i Claviere.
178 boendealternativ
Pris/natt från: 418 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 709 kr
44 boendealternativ
Pris/natt från: 536 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 697 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 777 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns