Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Claviere

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Claviere, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Claviere

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Claviere, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Claviere 2 260 km, 22 timmar 48 min
Göteborg - Claviere 1 919 km, 18 timmar 44 min
Västerås - Claviere 2 244 km, 22 timmar 18 min

Vägbeskrivning flygplatser till Claviere

Hitta rätt till Claviere från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Claviere. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Nice Cote d'Azur - Claviere 382 km, 4 timmar 24 min
Torino International Airport - Claviere 108 km, 1 tim 24 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns