Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pragelato, Italien

Söker ni information om skidortern Pragelato? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Pragelato har 5 liftar och totalt 10 pister. Högsta pisten finns på 2700 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter. Längsta pisten i Pragelato är 3 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Pragelato ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 60 respektive 108 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Pragelato ligger Sauze d'Oulx.

Skidområden Pragelato är del av

Pragelato ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Skidskola i Pragelato

I Pragelato kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Pragelato här

Hotell & boende i Pragelato

Hos oss hittar ni totalt 48 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pragelato.
45 boendealternativ
Pris/natt från: 592 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns