Sökalternativ

Cesana Torinese, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Cesana Torinese? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Cesana Torinese och andra skidorter inom nära räckhåll.

Cesana Torinese har 12 liftar och totalt 19 pister. Högsta pisten finns på 2570 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1220 meter.

Vill man flyga till närheten av Cesana Torinese ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 73 respektive 104 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 1 kilometer från Cesana Torinese ligger San Sicario.

Skidområden Cesana Torinese är del av

Cesana Torinese ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Cesana Torinese

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Cesana Torinese. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Cesana Torinese här

Skidskola i Cesana Torinese

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Cesana Torinese som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Cesana Torinese här

Hotell & boende i Cesana Torinese

Hos oss hittar ni totalt 84 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cesana Torinese.
41 boendealternativ
Pris/natt från: 531 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 536 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 697 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 777 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns