Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Cesana Torinese, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Cesana Torinese? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Cesana Torinese och andra skidorter inom nära räckhåll.

Cesana Torinese har 12 liftar och totalt 19 pister. Högsta pisten finns på 2570 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1220 meter.

Vill man flyga till närheten av Cesana Torinese ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 73 respektive 104 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 1 kilometer från Cesana Torinese ligger San Sicario.

Skidområden Cesana Torinese är del av

Cesana Torinese ingår i skidområdet Vialattea tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Cesana Torinese

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Cesana Torinese. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Cesana Torinese här

Hotell & boende i Cesana Torinese

Hos oss hittar ni totalt 52 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cesana Torinese.
41 boendealternativ
Pris/natt från: 578 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 847 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns