Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Cesana Torinese

Cesana Torinese - by i anslutning till Sestriere

Byn Cesana Torinese ligger i närheten av skidorten Sestriere i Italien. Många väljer att bo här då det är lite lugnare men också på gruund av att man kan hitta boende som är lite lägre i pris. Härifrån har man fortfarande tillgång till alla skidfaciliteter i Sestriere.

Eftersom Sestriere är en del av skidområdet Vialattea så har man naturligtvis även tillgång till hela området när man bokar sitt boende i Cesana Torinese.

Hyr skidutrustning i Cesana Torinese

I Cesana Torinese hittar ni 2 butiker att boka er skid- eller snowboardutrustning hos. Genom att förboka er utrustning online kan ni spara upp till 50% jämfört med att boka på plats och därmed även försäkra er om att er föredragna utrustning finns tillgänglig.

Boka skidutrustningen online i Cesana Torinese här

Hitta boende i Cesana Torinese

Just nu hittar nu 18 boenden i Cesana Torinese genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

15 boenden
Pris/natt från: 1351 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 901 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1126 kr