Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Almenwelt Lofer, Österrike

Almenwelt Lofer är en skidort som ni hittar i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Almenwelt Lofer är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Almenwelt Lofer är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 80 centimeter. 86% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 80% av liftarna går.

I Almenwelt Lofer hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 16980 personer/timme. Det finns 46 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 32 kilometer blåa pister, 12 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1670 meter, vilket ger en fallhöjd på 1030 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Almenwelt Lofer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Almenwelt Lofer 41 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Almenwelt Lofer finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Almenwelt Lofer

Snabbaste sättet att ta sig till Almenwelt Lofer är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 33 kilometer från Almenwelt Lofer, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (107 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (109 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Almenwelt Lofer

Inte långt från Almenwelt Lofer ligger skidorten Waidring, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Fieberbrunn (16 kilometer) och Leogang (17 kilometer).

Hyr skidutrustning i Almenwelt Lofer

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Almenwelt Lofer. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Almenwelt Lofer här

Skidskola i Almenwelt Lofer

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 11 olika klasser och instruktörer i Almenwelt Lofer som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Almenwelt Lofer här

Hotell & boende i Almenwelt Lofer

Hos oss hittar ni totalt 99 hotell, lägenheter och stugor/hus i Almenwelt Lofer.
76 boendealternativ
Pris/natt från: 472 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 416 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 495 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 787 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Almenwelt Lofer

SKILINK
SnowTrex