Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Almenwelt Lofer, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Almenwelt Lofer? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Almenwelt Lofer och andra skidorter inom nära räckhåll.

Almenwelt Lofer har 10 liftar och totalt 15 pister. Säsongen för skidåkning i Almenwelt Lofer är vanligtvis från december till april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Almenwelt Lofer, endast 33 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Almenwelt Lofer. Några välriktade stenkast från Almenwelt Lofer ligger Waidring, avståndet är endast 9 kilometer.

Hyr skidutrustning i Almenwelt Lofer

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Almenwelt Lofer. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Almenwelt Lofer här

Skidskola i Almenwelt Lofer

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 11 olika klasser och instruktörer i Almenwelt Lofer som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Almenwelt Lofer här

Hotell & boende i Almenwelt Lofer

Hos oss hittar ni totalt 94 hotell, lägenheter och stugor/hus i Almenwelt Lofer.
73 boendealternativ
Pris/natt från: 487 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 428 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 510 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 811 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Almenwelt Lofer