Sökalternativ

Waidring, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Waidring? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 1080 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1860 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Waidring är slutet av november till början av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Waidring, endast 40 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Waidring. Några välriktade stenkast från Waidring ligger Almenwelt Lofer, avståndet är endast 9 kilometer.

Skidskola i Waidring

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Waidring. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 14 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Waidring här

Hotell & boende i Waidring

Hos oss hittar ni totalt 63 hotell, lägenheter och stugor/hus i Waidring.
36 boendealternativ
Pris/natt från: 510 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 600 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1773 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Waidring