Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Waidring, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Waidring? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 1080 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1860 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Waidring är slutet av november till början av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Waidring, endast 40 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Waidring. Några välriktade stenkast från Waidring ligger Almenwelt Lofer, avståndet är endast 9 kilometer.

Hyr skidutrustning i Waidring

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Waidring? I samarbete med Alpinresorts.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Waidring.

Boka skidutrustningen online i Waidring här

Skidskola i Waidring

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Waidring. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 14 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Waidring här

Hotell & boende i Waidring

Hos oss hittar ni totalt 42 hotell, lägenheter och stugor/hus i Waidring.
36 boendealternativ
Pris/natt från: 552 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 649 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1917 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Waidring