Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Waidring, Österrike

Waidring är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om Waidring för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Waidring är vanligtvis från början av december till början av april.

Waidring är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 130 centimeter. 71% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 92% av liftarna går.

Waidring har pister på totalt 42 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 14 liftar, med en totalkapacitet på 33540 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1860 meter, vilket ger en fallhöjd på 1120 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Waidring.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Waidring 25 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Waidring

Snabbaste sättet att ta sig till Waidring är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 40 kilometer från Waidring, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (99 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (104 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Waidring

Inte långt från Waidring ligger skidorten Almenwelt Lofer, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Fieberbrunn (12 kilometer) och St. Johann in Tirol (13 kilometer).

Hyr skidutrustning i Waidring

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Waidring? I samarbete med ALPINRESORTS.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Waidring.

Boka skidutrustningen online i Waidring här

Skidskola i Waidring

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Waidring. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 16 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Waidring här

Hotell & boende i Waidring

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Waidring.
40 boendealternativ
Pris/natt från: 532 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 626 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1847 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Waidring

SnowTrex