Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

St. Johann in Tirol, Österrike

St. Johann in Tirol är en familjevänlig skidort som ligger vackert belägen bland de österrikiska Alperna och bjuder på en fantastisk utsikt täckt av snö. Skidorten gränsar till Kitzbühel och har ett stort urval av breda pister som passar de flesta oavsett förkunskaper. Den högsta punkten i detta skidområde hittar du 1604 meter ovanför havet på toppen som kallas Harschbichl, denna kan du nå med hjälp av tre gondoler som rör sig upp på olika sidor av berget. Tar du dig upp hit så hamnar du direkt i utgångspunkten för de flesta av skidortens pister.

Klassisk tyrolsk marknadsstad

Det finns många anledningar till att ta sig till Alperna i Österrike förutom för deras underbara möjligheter av skidåkning. St. Johann in Tirol är nämligen en klassisk tyrolsk marknadsstad som inger medeltida vibbar, och även här får du en snösäker miljö eftersom den ligger på 670 meter ovanför havet. Det är mysigt att strosa runt i denna stad och här kan du skåda utsmyckade byggnader, äta gott på de olika restaurangerna, shoppa i diverse butiker och avnjuta en eller flera välförtjänta after-ski i de olika barerna. Vill du utforska ytterligare så kan du smidigt ta dig vidare till grannbyarna Söll, Ellmau och Kitzbühel med buss. Dessa platser är perfekt för dagsturer när du känner att du behöver en paus från backarna.

Utsedd till en "Top Ski Resort"

St. Johann in Tirol anses ofta som en plats för livsnjutare, mycket tack vare restaurangutbudet. Slå dig ner här och avnjut en god bit mat samtidigt som du är omgiven av häpnadsväckande utsikter och solljus. Det är lätt att fastna flera timmar inne på de olika restaurangerna, men med tanke på hur mycket bergen har att erbjuda så gäller det att inte stanna alldeles för länge. 2017 utsågs St. Johann in Tirol av skiresort.info till en av världens "Top Ski Resort" för skidorter med upp till 60 km pist. Skidorten delar utmärkelsen med 17 stycken andra orter, men toppar listan när det kommer till familjevänlighet och antalet bergshyttor. Att St. Johann in Tirol har mycket att erbjuda är inget som går att undgå, och med skidorter som denna så är det inte konstigt att både nybörjare och vana skidåkare tar sina skidresor hitåt. För dig som reser med familj är detta ett perfekt val, men det är även populärt att åka hit i grupper av vänner för att njuta av livet på ett aktivt sätt.

Hyr skidutrustning i St. Johann in Tirol

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till St. Johann in Tirol.

Boka skidutrustningen online i St. Johann in Tirol här

Skidskola i St. Johann in Tirol

I St. Johann in Tirol kan ni boka 31 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i St. Johann in Tirol här

Hotell & boende i St. Johann in Tirol

Hos oss hittar ni totalt 179 hotell, lägenheter och stugor/hus i St. Johann in Tirol.
141 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 685 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 1590 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till St. Johann in Tirol

SnowTrex