Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skiduthyrning i Waidring

Om ni är på väg ner till Waidring och vill slippa släpa med er skidutrustningen själva hela vägen kan ni istället hyra er utrustning via vår samarbetspartner Alpinresorts.com. Förutom bekvämligheten att ha skidutrustningen förbokad och väntades på er när ni anländer till Waidring kan ni dessutom spara upp till 50% av kostnaden då Alpinresorts.com har väldigt förmånliga samarbetsavtal med skiduthyrarna.

I Waidring hittar ni för tillfället 2 butiker som Alpinresorts.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

Boka skidutrustningen online i Waidring här

Butiker med skiduthyrning i Waidring

Hervis St. Johann in Tirol

Material delivery to the accommodation

SPORT Rainer Rainer

Sonnwendstraße 22
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Waidring