Sökalternativ

Wagrain, Österrike

Vill man vara säker på att få uppleva en så lyckad skidsemester som möjligt, där man har många valmöjligheter när det gäller aktiviteter även utanför pisterna ska man ta sig en god titt på vad Wagrain har att erbjuda. Wagrain är ingen jättestor by, men har ändå ett utbud som inte går av för hackor.

Oavsett om man är ute efter en lugn och romantisk skidresa i Wagrain eller en av det mera fartfyllda slaget finns det något för alla. Och med ett skidsystem som sträcker sig över flera toppar och når flera byar i Salzburg-området finns det ingen risk att man tröttnar på den åkning som erbjuds.

Aktiviteter för alla

I Wagrain finns det ingen risk att man blir uttråkad eller känner att det inte finns tillräckligt att göra. De som spenderat sina skidresor i Wagrain kan säkerligen intyga att denna by har allt man kan önska. Om man vill prova på något annat än just utförsåkning finns det flera bra längdåkningsspår att ge dig ut i. Man kan även vandra i de snötäckta bergen med snöskor, eller varför inte få en adrenalinkick genom paragliding högt ovanför molnen.

Är man ute efter en mer romantisk upplevelse kanske en tur med häst och släde kan vara något. Har man barnasinnet kvar kan man även kasta sig ut i backen med en kälke på sin skidsemester i Wagrain. När man känner att man fått nog av utomhusaktiviteter finns det en hel del man kan hitta på inomhus, som att skämma bort sig på ett spa till exempel. Det erbjuds även en hel del aktiviteter av det festligare slaget när man spenderar sin skidresa i Wagrain. Både after-ski, barer och nattklubbar finns det gott om. Ibland kan det till och med vara svårt att välja.

Nära Salzburg

De som planerar sina skidresor till Wagrain blir ofta förvånade över hur enkelt det är att ta sig hit. Salzburg är den närmaste staden, och flyger man hit är det inga problem att ta sig hela vägen till Wagrain. Det går både bussar och taxibilar, och vill man komma fram extra bekvämt går det även bra att hyra bil och köra den sista biten själv. Det går också bra att flyga till München eller Innsbruck om det passar en bättre. Ibland kan man även hitta bussresor från Sverige som går direkt ner till Wagrain.

När det gäller boende finns det alla möjliga varianter att välja på i Wagrain. Man kan hyra allt från mysiga små alpstugor till fullt utrustade lägenheter. Även vandrarhem och hotell finns det gott om. Vad man än söker på sin skidsemester i Wagrain kommer man säkerligen hitta det.

Skidområden Wagrain är del av

Wagrain ingår i skidområdet Snow Space Salzburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr utrustning i Wagrain

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Wagrain. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Wagrain här

Hotell & boende i Wagrain

Hos oss hittar ni totalt 244 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wagrain.
169 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1005 kr
51 boendealternativ
Pris/natt från: 687 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 1538 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Wagrain