Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wagrain, Österrike

Vill man vara säker på att få uppleva en så lyckad skidsemester som möjligt, där man har många valmöjligheter när det gäller aktiviteter även utanför pisterna ska man ta sig en god titt på vad Wagrain har att erbjuda. Wagrain är ingen jättestor by, men har ändå ett utbud som inte går av för hackor.

Oavsett om man är ute efter en lugn och romantisk skidresa i Wagrain eller en av det mera fartfyllda slaget finns det något för alla. Och med ett skidsystem som sträcker sig över flera toppar och når flera byar i Salzburg-området finns det ingen risk att man tröttnar på den åkning som erbjuds.

Aktiviteter för alla

I Wagrain finns det ingen risk att man blir uttråkad eller känner att det inte finns tillräckligt att göra. De som spenderat sina skidresor i Wagrain kan säkerligen intyga att denna by har allt man kan önska. Om man vill prova på något annat än just utförsåkning finns det flera bra längdåkningsspår att ge dig ut i. Man kan även vandra i de snötäckta bergen med snöskor, eller varför inte få en adrenalinkick genom paragliding högt ovanför molnen.

Är man ute efter en mer romantisk upplevelse kanske en tur med häst och släde kan vara något. Har man barnasinnet kvar kan man även kasta sig ut i backen med en kälke på sin skidsemester i Wagrain. När man känner att man fått nog av utomhusaktiviteter finns det en hel del man kan hitta på inomhus, som att skämma bort sig på ett spa till exempel. Det erbjuds även en hel del aktiviteter av det festligare slaget när man spenderar sin skidresa i Wagrain. Både after-ski, barer och nattklubbar finns det gott om. Ibland kan det till och med vara svårt att välja.

Nära Salzburg

De som planerar sina skidresor till Wagrain blir ofta förvånade över hur enkelt det är att ta sig hit. Salzburg är den närmaste staden, och flyger man hit är det inga problem att ta sig hela vägen till Wagrain. Det går både bussar och taxibilar, och vill man komma fram extra bekvämt går det även bra att hyra bil och köra den sista biten själv. Det går också bra att flyga till München eller Innsbruck om det passar en bättre. Ibland kan man även hitta bussresor från Sverige som går direkt ner till Wagrain.

När det gäller boende finns det alla möjliga varianter att välja på i Wagrain. Man kan hyra allt från mysiga små alpstugor till fullt utrustade lägenheter. Även vandrarhem och hotell finns det gott om. Vad man än söker på sin skidsemester i Wagrain kommer man säkerligen hitta det.

Skidområden Wagrain är del av

Vanliga frågor och svar om Wagrain

Läs svaret på 8 vanliga frågor som folk brukar ställa om Wagrain, bland annat:

Hyr skidutrustning i Wagrain

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Wagrain. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Wagrain här

Skidskola i Wagrain

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Wagrain som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Wagrain här

Hotell & boende i Wagrain

Hos oss hittar ni totalt 296 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wagrain.
238 boendealternativ
Pris/natt från: 485 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 984 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 976 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Wagrain

Lion Alpin
Nortlander
Slopetrotter
SKILINK
Sunweb
Slopestar
SnowTrex