Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Snow Space Salzburg, Österrike

Karta över skidorter i Snow Space Salzburg

Endast en knapp timme utanför Salzburg finns skidområdet Snow Space Salzburg som utgörs av skidorterna Flachau, Wagrain och Sankt Johann im Pongau-Alpendorf. I Snow Space Salzburg finns 43 liftar och totalt 115 kilometer pister för fantastisk skidåkning.

Snow Space Salzburg är en del av det större skidområdet Salzburger Sportwelt, som i sin tur är del av det gigantiska skidområdet Ski amadé.

Skidorter i Snow Space Salzburg

Fakta/pistfakta Snow Space Salzburg

Europa
Kontinent
Österrike
Land
43
Liftar
115 km
Kilometer pister
3
Antal skidorter