Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Sankt Johann im Pongau-Alpendorf har 12 liftar och totalt 17 pister.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 14 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ligger flygplatserna Wolfgang A Mozart och Kärnten närmast på 52 respektive 117 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ligger Mühlbach.

Liftarna i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 100 centimeter.

Skidområden Sankt Johann im Pongau-Alpendorf är del av

Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ingår i skidområdet Snow Space Salzburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.

Boka skidutrustningen online i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf här

Skidskola i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

I Sankt Johann im Pongau-Alpendorf kan ni boka 24 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf här

Hotell & boende i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Hos oss hittar ni totalt 130 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.
93 boendealternativ
Pris/natt från: 758 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 662 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1102 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf