Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, Österrike

Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ligger i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och om ni funderar på att boka en skidresa till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf är vanligtvis från slutet av november till början av april.

Skidåkningen i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 130 centimeter. 93% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 93% av liftarna går.

Sankt Johann im Pongau-Alpendorf har pister på totalt 120 kilometer, varav 34 kilometer är blåa enkla pister, 82 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 45 liftar, med en totalkapacitet på 82372 personer/timme. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Snow Space Salzburg - Flachau/Wagrain/St. Johann-Alpendorf som Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 1980 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1240 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf 220 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Sankt Johann im Pongau-Alpendorf har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Vill man flyga till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf så ligger flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg närmast, på ett avstånd av 52 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 117 kilometer bort, och Kranebitten, Innsbruck som har ett avstånd på 140 kilometer till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.

Närmaste skidorter till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Sankt Johann im Pongau-Alpendorf ligger Mühlbach. Ni hittar även skidorterna Wagrain på 7 kilometers avstånd och Grossarl-Dorfgastein, 13 kilometer från Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.

Skidområden Sankt Johann im Pongau-Alpendorf är del av

Hyr skidutrustning i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.

Boka skidutrustningen online i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf här

Skidskola i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

I Sankt Johann im Pongau-Alpendorf kan ni boka 20 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf här

Hotell & boende i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Hos oss hittar ni totalt 130 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sankt Johann im Pongau-Alpendorf.
93 boendealternativ
Pris/natt från: 757 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 662 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1101 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Sunweb
Slopestar
SnowTrex
SnowTrex