Sökalternativ

Mühlbach, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Mühlbach? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Mühlbach och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Mühlbach finns totalt 10 liftar med tillgång till 15 pister. Högsta pisten finns på 1820 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1150 meter. Skidsäsongen i Mühlbach sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Mühlbach, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Mühlbach. Några välriktade stenkast från Mühlbach ligger Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, avståndet är endast 7 kilometer.

Skidområden Mühlbach är del av

Mühlbach ingår i skidområdet Hochkönig tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Mühlbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Mühlbach? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Mühlbach.

Boka skidutrustningen online i Mühlbach här

Skidskola i Mühlbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Mühlbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 6 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Mühlbach här

Hotell & boende i Mühlbach

Hos oss hittar ni totalt 101 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mühlbach.
56 boendealternativ
Pris/natt från: 630 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 476 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 1176 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Mühlbach