Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mühlbach, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Mühlbach? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Mühlbach och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Mühlbach finns totalt 10 liftar med tillgång till 15 pister. Högsta pisten finns på 1820 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1150 meter. Skidsäsongen i Mühlbach sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Mühlbach, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Mühlbach. Några välriktade stenkast från Mühlbach ligger Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, avståndet är endast 7 kilometer.

Skidområden Mühlbach är del av

Mühlbach ingår i skidområdet Hochkönig tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Mühlbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Mühlbach? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Mühlbach.

Boka skidutrustningen online i Mühlbach här

Skidskola i Mühlbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Mühlbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 5 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Mühlbach här

Hotell & boende i Mühlbach

Hos oss hittar ni totalt 57 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mühlbach.
44 boendealternativ
Pris/natt från: 594 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 539 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1299 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Mühlbach

Sunweb
SnowTrex