Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mühlbach, Österrike

Mühlbach är en skidort som ni hittar i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Mühlbach sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

I Mühlbach hittar ni 34 liftar med en liftkapacitet på 53523 personer/timme. Det finns 120 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 52 kilometer blåa pister, 41 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 27 kilometer svarta pister. Då Mühlbach tillhör skidområdet Hochkönig - Maria Alm/Dienten/Mühlbach har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1900 meter, vilket ger en fallhöjd på 1100 meter. Den längsta pisten som finns i Mühlbach är 3.5 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Mühlbach. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Mühlbach

Snabbaste sättet att ta sig till Mühlbach är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 47 kilometer från Mühlbach, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (123 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (135 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Mühlbach

Inte långt från Mühlbach ligger skidorten Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, avståndet är endast 7 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Dienten (9 kilometer) och Werfenweng (14 kilometer).

Skidområden Mühlbach är del av

Hyr skidutrustning i Mühlbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Mühlbach? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Mühlbach.

Boka skidutrustningen online i Mühlbach här

Skidskola i Mühlbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Mühlbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 2 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Mühlbach här

Hotell & boende i Mühlbach

Hos oss hittar ni totalt 26 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mühlbach.
17 boenden
Pris/natt från: 698 kr
4 boenden
Pris/natt från: 541 kr
5 boenden
Pris/natt från: 1303 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Mühlbach

Sunweb
SnowTrex