Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Dienten ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Dienten. Säsongen för skidåkning i Dienten är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

I Dienten hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 13780 personer/timme. Det finns 27 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 7 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Ehrwalder Alm - Ehrwald som Dienten ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 1923 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 811 meter. Den längsta pisten som finns i Dienten är 4.2 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Dienten.

Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Dienten finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Dienten

Flyger man till Wolfgang A Mozart, Salzburg kommer man riktigt nära Dienten då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 45 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 126 kilometer bort, och Kärnten, Klagenfurt som har ett avstånd på 131 kilometer till Dienten.

Skidorter i närheten av Dienten

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Dienten ligger Maria Alm. Ni hittar även skidorterna Mühlbach på 9 kilometers avstånd och Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, 16 kilometer från Dienten.

Skidområden Dienten är del av

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Dienten.

Mer om skidhyra i Dienten

Skidskolor

I Dienten kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Dienten här

Restauranger

Det finns 18 restauranger i Dienten och 7 olika typer av kök, varav de mest populära är Österrikiskt, Europeiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 78 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dienten.
72 boenden
Pris/natt från:
990 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1607 kr
4 boenden
Pris/natt från:
2328 kr
Ett boende
Pris/natt från:
6985 kr