Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Dienten, Österrike

Skidorten Dienten ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Dienten. Säsongen för skidåkning i Dienten är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Dienten är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 90 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

I Dienten hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 13780 personer/timme. Det finns 27 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 7 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Ehrwalder Alm - Ehrwald som Dienten ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 1923 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 811 meter. Den längsta pisten som finns i Dienten är 4.2 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Dienten.

Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Dienten finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Dienten

Flyger man till Wolfgang A Mozart, Salzburg kommer man riktigt nära Dienten då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 45 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 126 kilometer bort, och Kärnten, Klagenfurt som har ett avstånd på 131 kilometer till Dienten.

Skidorter i närheten av Dienten

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Dienten ligger Maria Alm. Ni hittar även skidorterna Mühlbach på 9 kilometers avstånd och Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, 16 kilometer från Dienten.

Skidområden Dienten är del av

Hyr skidutrustning i Dienten

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Dienten.

Boka skidutrustningen online i Dienten här

Skidskola i Dienten

I Dienten kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Dienten här

Hotell & boende i Dienten

Hos oss hittar ni totalt 108 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dienten.
98 boendealternativ
Pris/natt från: 950 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1542 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 2234 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 6703 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns