Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Dienten, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Dienten? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Dienten finns totalt 6 liftar med tillgång till 12 pister. Högsta pisten finns på 1730 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 560 meter. Skidsäsongen i Dienten sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Dienten, endast 45 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Dienten. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Dienten ligger Maria Alm.

Skidområden Dienten är del av

Dienten ingår i skidområdet Hochkönig tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Dienten

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Dienten.

Boka skidutrustningen online i Dienten här

Skidskola i Dienten

I Dienten kan ni boka 3 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Dienten här

Hotell & boende i Dienten

Hos oss hittar ni totalt 97 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dienten.
90 boendealternativ
Pris/natt från: 812 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1601 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 2321 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 6962 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns