Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Tillsammans med Dienten och Muhlbach tillhör Maria Alm-skidregionen Hochkönigs Winterreich. Här kan du svischa ner för 150 km pister på en höjd mellan 860-1 920 meter över havet.

Förutom detta tillhör även Maria Alm den enorma skidregionen Ski Amadé, där du kan upptäcka 860 km pister. Skidresor med så här stora möjligheter måste bara upplevas, så ta med dig dina nära och kära till Maria Alm där alla kommer att få en härlig skidsemester med många roliga minnen.

I Maria Alm finns det dessutom många olika sorters boende, allt från femstjärniga hotell till camping. Så beroende på vad du är ute efter kan du hitta det i Maria Alm.

Skidåkning för alla

En skidresa till Maria Alm passar alla. Åker du med familjen räcker det kanske med att hålla sig till just det barnvänliga närområdet i Maria Alm, men vill du ha ut betydligt mer än så av din skidsemester ska du definitivt köpa liftkortet Ski Amadé som ger tillgång till fem olika skidregioner. För dig med giltigt liftkort finns en gratis skidbuss som tar dig mellan de olika regionerna. Både skidåkare och snowboardåkare kommer garanterat att bli nöjda. Förutom alla backar du har att välja mellan så finns här en fantastisk utsikt att njuta av. En del av grejen med skidresor till Österrike är ju trots allt den slående utsikten man får på köpet.

Maria Alm är känt för att vara väldigt snösäkert och skulle det för en gångs skull inte vara så mycket snö något år så blir inte din skidresa förstörd för det, eftersom det finns 110 snökanoner som ser till att det finns gott om snö.

Nöjen efter skidåkningen

Då Maria Alm är en lagom liten by har du allt inom gångavstånd, vilket är väldigt behändigt om du vill gå ut och äta och dricka gott efter att skidåkningen är slut för dagen. Vill du ha annat än bara skidåkning på din resa kan du åka på en dagsutflykt till Salzburg som ligger i närheten. Föredrar du däremot att hålla dig till Maria Alm kan du istället roa dig med snöskovandring eller rodelturer, i Maria Alm finns nämligen två rodelbanor du kan använda. Vill du komma bort från kylan kan du istället besöka ortens simhall.

Att ta sig till Maria Alm

Närmaste flygplatsen ligger i Salzburg, 65 km från Maria Alm. Andra närliggande flygplatser är München och Innsbruck som vardera ligger ca två timmar från skidorten. Närmsta tågstation är Saalfelden med ett avstånd på 10 km. Föredrar du att åka bil är det ett utmärkt alternativ, då det oftast är billigast om ni är många som åker tillsammans. Men glöm inte att ta med snökedjorna, man vet aldrig när de kan komma till användning.

Skidområden Maria Alm är del av

Skidresor

Just kan ni hitta 111 skidresor till Maria Alm hos oss, med pris från 11350 kr.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Maria Alm i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Maria Alm

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 2 olika klasser och instruktörer i Maria Alm som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Maria Alm här

Restauranger

Det finns 30 restauranger i Maria Alm och 13 olika typer av kök, varav de mest populära är Österrikiskt, Europeiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 143 hotell, lägenheter och stugor/hus i Maria Alm.
112 boenden
Pris/natt från:
291 kr
18 boenden
Pris/natt från:
405 kr
13 boenden
Pris/natt från:
1257 kr

Vi arrangerar skidresor till Maria Alm