Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Maria Alm, Österrike

Tillsammans med Dienten och Muhlbach tillhör Maria Alm-skidregionen Hochkönigs Winterreich. Här kan du svischa ner för 150 km pister på en höjd mellan 860-1 920 meter över havet.

Förutom detta tillhör även Maria Alm den enorma skidregionen Ski Amadé, där du kan upptäcka 860 km pister. Skidresor med så här stora möjligheter måste bara upplevas, så ta med dig dina nära och kära till Maria Alm där alla kommer att få en härlig skidsemester med många roliga minnen.

I Maria Alm finns det dessutom många olika sorters boende, allt från femstjärniga hotell till camping. Så beroende på vad du är ute efter kan du hitta det i Maria Alm.

Skidåkning för alla

En skidresa till Maria Alm passar alla. Åker du med familjen räcker det kanske med att hålla sig till just det barnvänliga närområdet i Maria Alm, men vill du ha ut betydligt mer än så av din skidsemester ska du definitivt köpa liftkortet Ski Amadé som ger tillgång till fem olika skidregioner. För dig med giltigt liftkort finns en gratis skidbuss som tar dig mellan de olika regionerna. Både skidåkare och snowboardåkare kommer garanterat att bli nöjda. Förutom alla backar du har att välja mellan så finns här en fantastisk utsikt att njuta av. En del av grejen med skidresor till Österrike är ju trots allt den slående utsikten man får på köpet.

Maria Alm är känt för att vara väldigt snösäkert och skulle det för en gångs skull inte vara så mycket snö något år så blir inte din skidresa förstörd för det, eftersom det finns 110 snökanoner som ser till att det finns gott om snö.

Nöjen efter skidåkningen

Då Maria Alm är en lagom liten by har du allt inom gångavstånd, vilket är väldigt behändigt om du vill gå ut och äta och dricka gott efter att skidåkningen är slut för dagen. Vill du ha annat än bara skidåkning på din resa kan du åka på en dagsutflykt till Salzburg som ligger i närheten. Föredrar du däremot att hålla dig till Maria Alm kan du istället roa dig med snöskovandring eller rodelturer, i Maria Alm finns nämligen två rodelbanor du kan använda. Vill du komma bort från kylan kan du istället besöka ortens simhall.

Att ta sig till Maria Alm

Närmaste flygplatsen ligger i Salzburg, 65 km från Maria Alm. Andra närliggande flygplatser är München och Innsbruck som vardera ligger ca två timmar från skidorten. Närmsta tågstation är Saalfelden med ett avstånd på 10 km. Föredrar du att åka bil är det ett utmärkt alternativ, då det oftast är billigast om ni är många som åker tillsammans. Men glöm inte att ta med snökedjorna, man vet aldrig när de kan komma till användning.

Skidområden Maria Alm är del av

Hyr skidutrustning i Maria Alm

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Maria Alm. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Maria Alm här

Skidskola i Maria Alm

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 2 olika klasser och instruktörer i Maria Alm som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Maria Alm här

Hotell & boende i Maria Alm

Hos oss hittar ni totalt 203 hotell, lägenheter och stugor/hus i Maria Alm.
166 boendealternativ
Pris/natt från: 279 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 389 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 872 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Maria Alm

Lion Alpin
Sunweb
SnowTrex