Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Werfenweng, Österrike

Werfenweng ligger i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och om ni funderar på att boka en skidresa till Werfenweng har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Werfenweng sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

I Werfenweng hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 12869 personer/timme. Det finns 29 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 13 kilometer blåa pister, 15 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1834 meter, vilket ger en fallhöjd på 932 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 14 kilometer spår för längskidåkning. Har ni någonsin testa på att åka rodel? Om inte så finns det en rodelbana här där ni kan testa på detta.

Flygplatser nära Werfenweng

Flyger man till Wolfgang A Mozart, Salzburg kommer man riktigt nära Werfenweng då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 41 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (123 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (146 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Werfenweng

Skidorter nära Werfenweng är bland annat Sankt Johann im Pongau-Alpendorf (13 kilometers avstånd), Mühlbach (14 kilometers avstånd) och Annaberg-Lungötz (14 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Werfenweng

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Werfenweng.

Boka skidutrustningen online i Werfenweng här

Skidskola i Werfenweng

I Werfenweng kan ni boka 3 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Werfenweng här

Hotell & boende i Werfenweng

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Werfenweng.
45 boenden
Pris/natt från: 247 kr
5 boenden
Pris/natt från: 679 kr
5 boenden
Pris/natt från: 1039 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns