Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Werfenweng, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Werfenweng, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Werfenweng ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Werfenweng finns totalt 9 liftar med tillgång till 12 pister. Högsta pisten finns på 1834 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 834 meter. Skidsäsongen i Werfenweng sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Werfenweng 30 kilometer längskidåkningsspår och 6 restauranger att testa på.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Werfenweng, endast 41 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Werfenweng. Sankt Johann im Pongau-Alpendorf är närmaste skidort till Werfenweng med ett avstånd på 13 kilometer.

Hyr skidutrustning i Werfenweng

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Werfenweng.

Boka skidutrustningen online i Werfenweng här

Skidskola i Werfenweng

I Werfenweng kan ni boka 3 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Werfenweng här

Hotell & boende i Werfenweng

Hos oss hittar ni totalt 78 hotell, lägenheter och stugor/hus i Werfenweng.
66 boendealternativ
Pris/natt från: 249 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 684 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1047 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns